Az Untermensch és az antifasiszta terror

A szegény, szerencsétlen, elnyomott, a liberális média által terrorizált német lakosság tegnap tett egy bátortalan kísérletet, hogy felemelje szavát az országában zajló folyamatok ellen.

Kicsit megelégelték ugyanis, hogy afrikai illegális migránsok molesztálják a német nőket, gazdasági bevándorlók rátelepednek a szociális rendszerre és amúgy meg Germánia durván iszlamizálódik.
Néhány ezren ki is mentek az utcára Berlinben (ezen a videón látszik, hogy azért nem voltak kevesen), vittek transzparenseket is, de csak úgy fal mellett vonultak az untermenschek, nehogy baj legyen belőle.
Ezt a kis tüntikét a sajtó nagyon profin el tudta volna hallgatni a néhány közepesen kemény szónoklattal együtt, aztán a deutsche volk hazamegy és minden maradt volna ugyanúgy.
Ám a német szélsőbal, antifa és kapcsolt részei ezt sem hagyhatták. Nekik még rá kellett tenni egy lapáttal, hogy akinek valami kis véleménye volna a politikai helyzetről, takarodjon gyorsan haza a náci nagynénikéjébe!
Történt, hogy a haladó demokratikus erők nemhogy megzavarták az egyébként a német nőkért szervezett tüntetést, hanem elbarikádozták a menet útját, hogy az ne juthasson el céljához.
Németország demokratikus ország, az antifák ott építhetnek blokádot, ahol akarnak, akinek pedig valami problémája van a demokráciával, az szépen törődjön bele, hogy az antifasiszta ellentüntetőknek is vannak gyülekezési jogai. Márpedig ha ők éppen elállják a demonstrálók útját, akkor a rendőrség nem tehet semmit.
Úgyhogy a csalódott német tiltakozók szemlesütve hazakullogtak, talán el is szégyellték magukat, hogy akkor ők tényleg nácik, jól bezárták az ajtót, és nem engedték ki a nagylányt sötétedés után az utcára. Mert hát így megy ez Németországban.
Szikszai Péter - www.magyaridok.hu

Megjegyzések