Listabotrányban az MSZP? - Szivárognak a részletek

Regisztrálja a szombati ételosztásra jelentkező hátrányos helyzetű, éhező embereket az MSZP szombathelyi szervezete - írta pénteki számában a Magyar Nemzet egy internetes portálra hivatkozva, a párt szombathelyi frakcióvezetője visszautasította, hogy bármilyen visszaélés történt.

 A lap idézi a Frisss.hu portált, amelynek állítása szerint csak azok kaphatnak ingyen vacsorát, akik ételjeggyel rendelkeznek, amit vagy a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnál, vagy az MSZP szombathelyi irodájánál lehet igényelni.
Az egyik igénylő, aki a párt szombathelyi irodájába ment jegyért, a portálnak azt állította, hogy ott megkérdezték a nevét, hogy hányan laknak egy háztartásban, ki, mikor született, milyen az anyagi hátterük, majd külön elkérték az ő és rokonai telefonszámát. A nő elmondása szerint öt jegyet kapott, és azt mondták neki, hogy szavazzanak az MSZP-re.
A Magyar Nemzet megkereste Czeglédy Csabát, az MSZP szombathelyi frakcióvezetőjét, aki a lapnak nyilatkozva visszautasította, hogy bármilyen visszaélés történt volna. Rámutatott: csak azoknak küldtek a szombati ételosztásról levelet, akik korábban hozzájárultak az adataik kezeléséhez. Kiemelte: az említett nő nem volt regisztrálva, ezért kérték tőle az adatait.
Czeglédy Csaba úgy fogalmazott: a szociálisan rászorulók nyugodtan szavazzanak az MSZP-re, és azok is, akiket valakik, valamilyen céllal az irodájukba küldenek.

MTI - hetivalasz.hu

Megjegyzések

  1. Ha a kormánypártokat ilyen ócska, szemét eszközökkel meg lehet verni a választásokon, akkor nem is elég felkészültek arra, hogy ezeknek a szerencsétlen sorsúaknak érdemben javítson az életén. De ez nem így lesz. Ettől függetlenül sokkal komolyabb erőfeszítéseket kellene tenni az önmaguk sorsán javítani képtelen családok érdekében. Vagy vezessenek be valamilyen intellektuális cenzust, a csimpánzok, meg a szürkemarhák sem szavazhatnak, pedig itt élnek velünk, és szintén ellátására szorulnak...

    VálaszTörlés
  2. Szép hazánkban igen nagy lehet a nyomor, ha már egy tál lencse alapján választ az éhező pártot. Aztán viseljék a következményeit is !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése