Előkerült egy régi film Gyurcsányról!

 Ez boríthatja a választások eredményét!

Gyurcsány hazudni tanít...

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető osztott meg közösségi oldalán egy videót, melyben az „őszödi böszme” azokat a tipikus hazugságmódokat sorolja fel, amelyeket a többi baloldali ellenzékkel közösen szívesen felhasznál.  

Előkerült egy régi oktatófilm a legnagyobb mestertől

– írta a bejegyzéséhez Kocsis Máté. Hozzátette, hogy ezt vélhetően „azóta is kiválóan használják az emberei, elég csak körülnézni az interneten vagy meghallgatni őket”.


 

A videót megnézve az embernek rögtön eszébe jut MachiavelliA fejedelem” című remekműve, melyben többek között a szerző megírta, hogy milyennek kell lennie egy jó, erős, hatékony és győztes hadvezérnek.

Gyurcsány Ferencre semmikép se illik a jó fejedelem titulus, mindenesetre valami oknál fogva tanítványai felnéznek rá.

Az összes hazugságmódot nem sorolta fel a videóba, de ne áltassuk magunkat: amikor az ellenzék egymással egyeztet, valami olyasfélét kell elképzelnünk, mint mikor a tanár bácsi bemegy az osztályterembe, krétát ragad, és írkálja felfele a összes tanácsait az olyan eminens tanulóknak, mint Jakab, Fegyőr, Karácsony és Márki-Zay.

Dobrev az „iskolába” nem megy be, ugyanis az oktató bármikor elláthatja információkkal a rózsadombi villában.

Gyurcsány hazugságmódjaiból azért mi is kaphatunk egy kis ízelítőt, melyek a következők:

  1. A hazug vád, az erre adott menekülő védekezés majd az ezáltal okozott gyáva poltika
  2. Az irracionális és túlzó igéretek politikai hazugsága
  3. Hamis tényállítás, túlzó értékelés. Túlozzál, hátha elhiszik!
  4. Alkalmazzál kettős beszédet! Mindenkinek azt mondd, amit ő hallani akar
  5. Építsél a politikai irigységre és előítéletre
  6. Ismételd sokszor, esélyed van rá hogy elhiszik.
  7. Majd hallgasd el a tényeket. Vagy legalább a felét. Csak azt mondd el, ami neked kedvező, a többit véletlenül se
  8. Gyakorold sokszor, esélyed van rá hogy be fog válni
  9. Ha meg más nincs, menekülj az igazság elől!

 

Prokaj Dávid - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Gyurcsány ezt a gyakorlatban is minden nap szorgalmasan bemutatja.

    VálaszTörlés
  2. Képét rég ki tűztem a klotyó ajtóra (belül) ,szorulás ellen remekül be vált !

    VálaszTörlés
  3. Egyedül Orbán tanulta meg ! Igaz mesterfokon !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baszki! Ha így lenne, nem gyűlölné őt Európa libernyák része az igazság kimondásáért.

      Törlés
  4. Gyurcsány nem csak nekünk hazudozott gátlástalanul de még az EU-nak is és a népet az EU-val együtt már többször meg is lopták elvtársaikkal együtt ,4-es metró 167 milliárdját is ellopatta Demszky szdsz-es elvtársával együtt .

    VálaszTörlés
  5. Gyurcsány itt csak bemutatja, hogyan működik a fidesz. https://www.youtube.com/watch?v=ds5mnFz59qI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban így van, csak sokan sajnos nem értik, a mondat végeket fogadja be elméjük.

      Törlés
    2. Proli szarháziak aki még mindig hisz gyúrcsótányféregelvtársnak az ugyan olyan féreg mint ez a szerencsétlen!

      Törlés
  6. Gyurcsánynál és Dobrev Bulgáriában született boszorkánynál nincs károsabb lény hazánkban.Dobrev járja az országot és a tündérmesékkel áltatatja a buta tudatlan agymosott népet, mindent igér, amit soha nem tartottak be és nem is fognak, de a privatizálásból szerzett milliókat kivitte Új Zélandra a CSÓTÁNY ÚR, aki az utcán részegen bepisil mindenki előtt a rózsaszinű nadrágjában, mint a buzik akik viselnek rózsaszinú nadrágot, Apró és Dobrev néven, a bank igazgatója bizonyitotta élő adásban, hogy hazánk kilopott milliói ott vannak ennek a két viperának a nevén. Másik Gyurcsány vagyis csúfnevén ennek az alkoholista senkinek Csótánynak Californiában Santa Monicában van több milliós értékű gyönyörű palotája, biztosan a Kisz titkári fizetéséből. Ezek loptak és lopnak a mai napig.Aki nem Magyarországon született és ez akar miniszterelnök lenni hogy beváltsa amit pár héttel ezelőtt kijelentett,DOBLEV KLÁRA ,hogy :".Életem legboldogabb napja lesz mikor Magyarország megszűnik"-Ezekre a férgekre csak a kimosott agyú primitiv csőcselék szavaz és támogatja a saját maguk ellenségét akiket a kebleiken melengetnek, annyi esze nincs a magyar népnek ma már hogy teljesen tévhitben a saját hazájának az ellensége? Dobrev véresszájú Apró ivadék menjen vissza Bulgáriában és ott jelentsen ki ilyet, azt hiszem azonnal a megfelelő helyére dobják be. Kritkán aluli szemét vipera!!! Mocskolja Mészárost is. Mészáros adományokat csinál, pl. egy gyerek nagyon drága műtétjét is fizette, az orvosknak a Balatonon egy szállodát bérelt ki hogy menjenek hétvégére pihenni mert a mondott hazug covid cirkuszban keményen dolgozta és elfáradtak. Az nem a covidra van hanem méreg van benne, és népirtásra készitették. Azonkivül több adományozása van Mészárosnak.. Csótány bandája mikor adományozott valamit is??? Csak hazudnak és lopnak. Orbán mióta lop, vagy a lopott pénzből renováltat minden évben sok értékes épületet, vagy földalatti garázst épittetett elvitte a Palament elől a szemetet és a kocsikat, ott nem lehet parkolni gyönyörű parkot ami a Parlamenthez méltó, csináltatott szobrokkal és lehetne sorolni, azt biztos a lopott pénzből finaszirozza. A másik a többféle kedvezményeket amit adott a népnek és fel is vették, élvezték a kedvezményeket közben mocskolják a vezérük aljas koholt hazug rágalmaik alapján.Ha ilyen Orbán akkor igazán visszaküldhetnék neki amit ezekszerint jogtalanul vettek fel. Szomorú hogy az okos magyar ilyen szintre süllyed, hogy a saját maga és a saját hazája ellensége lett. Nagyon kimosták az agyukat.

    VálaszTörlés
  7. Gyurcsány egy nagyon alacsony nivójú csürhe családból származik. Apja, anyja börtöntöltelék volt, apja többször lopások miatt. Apja, anyja ,lánytestvére alkohlista. Apja már nincs eggyel kevesebb igy Pápa város szégyene. Lánytestvére a pápai Esterházy kastély parkjában a padokon hulla részegen fekszik. Anyja a reggeli pesti gyorssal szokott utazni s ott dicsekszik hogy "-megyek a fiamhoz főzni és a Keleti pályaudvaron a limuzin vár"- Mindenki röhög rajta mert már kora reggel a vonaton részeg. A pápai emberek közül sokan dolgoznak Győrben és a pesti reggeli gyors megáll Győrben igy a pápai emberektől 100 szézalékosan tudott tények ezek. Na és Budapesten lopott villában dőszöl. Az emberek szemeinek kilövetése politikai bűntény amiért halálbüntetés járna, no de Orbán hiába akarta elszámoltatni, Soros a Rothschildok bábja megtelefonálta Orbánnak hozzá ne merjenek nyúlni mert ez az ő emberük, annyira hogy IZRAELI útlevéllel is rendelkezik ha kell tudjon lelépni. Mióta kaphat valaki izraeli útlevelet mikor ő nem ott született állampolgár. Nos itt van a kutya elásva ezek mindenre képesek Alkotmány, törvény letaposására a cél érdekében, nincs törvény a számukra sőt ha kell gyilkolnak a cél érdekében s akkor az nem számit bűnténynek. Lásd mit műveltek Amerikában világraszóló csalással betettek egy hazaárulót, többszörös bünözőt aki Obama bábja is egyben, nemcsak a Rothschildoké, tetejében nem normális Alzheimer kórban szenvedő agyalágyult. Akkor Csótány svájci frank hitel felvétele, sokan lettek öngyilkosok, rengetegen elvesztették lakásaikat ugyanis megtiltotta a bankoknak hogy Forint hitelt nem adhatnak ki. Ezért mennyit zsebelt be? A VÖRÖS ISZAP s lehetne sorolni a sok mocskát, egy förmedvényes PATKÁNY A BANDÁJÁVAL EGYÜTT, Több pénzük van mint a Szidott Mészárosnak. Bajnai utána meg a liba tolvaj ott is voltak öngyilkos emberek. Nagyszerű lények büszkék lehetünk rájuk és ezeket akarja vissza a magyar nép java??KÉTSÉGBEEJTŐ TRAGÉDIA LESZ MAJD A MUZLIMOK MILLIÓI LEPIK EL HAZÁNKAT ÉS EZZEL DOBREV VÁGYA TELJESÜL, MAGYARORSZÁG MEG FOG SZŰNNI.

    VálaszTörlés
  8. Ez a szarhazi majom mindent bevet,hogy gyozzon.Had uzenet kell.Ahol megjelenik zaptojas es huhhogas.Persze a legjobb felmosni mindent ahol megjelenik,foleg ha o is ott van.Az sem fog latszani ha magara pisil.Ilyen fajanko???

    VálaszTörlés
  9. Szerintem, ne kell Gyurcsánozni. Piti, pszichopata beteg, és alkoholista, hazug ember! Húzzon Indonéziába a feleségével, és a gyerekeivel együtt. Érzékenyítse a gyerekeit, van rá esély valamelyik kanapé lesz :D! Otthon azt csinál velük amit akar.

    VálaszTörlés
  10. A helyzet katasztrófális. Amig Soros és a Rochild család él, addig Gyurcsány a szinen lesz. Addig még mennyi borzalmat tehet Magyarországnak? Itt a magyar embereket kell jobban felvilágosítani, hogy milyen ember Gyurcsány és kik vigyáznak rá. Nem hiszem, hogy az embereknek ne lenne annyi józan paraszti esze, hogy ezt ne értsék meg !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. RiA! Sajnos igazad van, Ria, bár most náluk is szorul a hurok, de épp ezért vadultak be teljesen, ezek most bármire képesek lesznek, de bármit is tesznek rossz vége lesz, de most kivételesen és hála a mi Istenünknek, most az ő számukra is eljön a vég. Rosszul számoltak, pedig jobban értenek a számokhoz, mint az egyik itthoni kollaboránsuk a Makizaj Péter.

      Törlés

Megjegyzés küldése