Szabó Tímea Orbánra célzott, de Karácsony Gergelyt találta el

 Ki ír így alá levelet?? - hát Gergely!

Szabó Tímea szerdán egy olyan Facebook-poszttal jelentkezett, hogy a fal adta a másikat. A Párbeszéd amazonja azon akadt ki, hogy az amerikai exelnök, Donald Trump hogyan írta alá a magyar miniszterelnöknek küldött levelét.

„Ki ír így alá levelet?? […] De ki az, aki egy ilyen levelet vastag fekete filccel ír alá, ráadásul úgy, hogy odaírja a keresztnevét, majd alá még egyszer a teljes nevét? Egy ilyen levelet biztos nem mutogatnék, mert nem akarnám reklámozni, hogy kizárólag flepnis barátaim vannak” – írta hősnőnk a Facebook-oldalán. 

 


Érdemes hozzátenni, hogy bár az aláírás nem szokványos, de nem is rendhagyó: az illető odaírta a nevét, amelyen szólítja a másik fél (Donald), ami egy baráti gesztus, majd szignójával hitelesítette az irományt.

A korábbi amerikai elnök legalább le tudja írni helyesen a nevét, ám Szabó Tímea haverjának, Karácsony Gergelynek még ez sem megy. Szabó Orbánra célzott, de Karácsonyt találta el. Még egy Facebook-poszt írására is alkalmatlanok.

Bácskai Balázs - www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések

  1. KABARÉ az EGÉSZ...- ÜGYNÖK TIMI RÉSZÉRŐL is !!!
    ...és közben a LEGFŐBB SOROS KEGYENC (OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR ÜGYNÖK!!!) írta alá a NEMZET-VESZEJTŐ EBRD DIKTÁTUMOT 2015. 02. 09-én, hogy 2022.06.06-ra (666!) Magyarország totális gyarmattá tételével és fejbúbig történő eladósításával végleg megteremthessék Új Israhellt édes hazánkból!!!
    Mégpediglen úgy, hogy a sok baba és zöld lakáshitelre rávett, de már a megemelt törlesztőket fizetni képtelen családokat kilakoltatják, elárverezik...- és a helyükre százezerszám betelepítik az idegenszívű semita honrablókat (lásd: I. II. V. VI. XII. XIII kerületek fajtajelleg lakosságát!!!)!!!
    ...mert ugye az ún. magyarországi rendszerváltoztatást is a CIA-KGB-Mossad "szentháromsága" hajtotta végre és utána csakis és kizárólag az általuk kiképzett zsarolható egyedek lettek a prominens politikus és bankár-bűnözők, kitüntetett hazaárulók!!!
    Tehát Orbán és Szabó Tímea szó szerint is kém és szesztestvérek!!!...- ahogyan a "keresztszüleik" is a Rothschildok!!!
    ...de, hogy miként is kötődnek Soros György szarból kikupáltjai Orbán Viktor és a magyarországi balliberális oldal oligarchái, országrontói, forintgyengítői is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
    Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
    Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
    Válaszok a videókban:
    https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
    https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
    https://ebrddiktatum.blog.hu/2019/08/29/ovi_hazaarulasa_ebrd_diktatum_2015_02
    https://libernyak.blogstar.hu

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése