Zseniális Schuster-matt Koncz Zsuzsának

Csak a miheztartás végett!
Felhévizy Félix egyik legnagyobb kedvence a P. Mobil együttes. Fiatal kora óta szereti a magyar rock egyik legjobb csapatát. Szinte valamennyi számukat kívülről fújja a Kétforintos daltól, Az utolsó cigarettán át egészen a Babba Máriáig. Különösen a híres zenekarvezetőt, Schuster Lórit kedveli. Bizony ő senkinek sem Lóránt, mert ő „a Lóri”. Szókimondó, néha kissé „smirglis” a mondanivalója, de soha nem beszél mellé. Pestiesen szólva: megmondja a frankót.
Így történt ez most is, amikor a Magyar Nemzetnek adott egy zseniális interjút. A beszélgetésben, amelyet egyébként ITT olvashatnak el, nagyon sok minden szóba került, a koronavírus-járvány, Trianon, a Honfoglalás-szvit DVD-kiadása és még sok-sok érdekes dolog.

De amiért Felhévizy a cikk elolvasása után elégedetten csettintett, az Schuster Lóri alábbi mondata, amellyel annak a Koncz Zsuzsának küldött kemény üzenetet, aki az utóbbi időben többször telesírta a baloldali médiumokat, hogy most Magyarországon mekkora nagy az elnyomás és a diktatúra:
„[…] azt üzenném neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy legalább most fogják be a szájukat.”
– Lóri, ehhez nem tudok mit hozzátenni! Talán csak annyit, hogy mi, idősödő rockerek köszönjük a szavaidat – elmélkedett magában Felhévizy, és közben feltette a lemezjátszójára a P. Mobil kissé már viseltes, de még mindig remekül szóló, Mobilizmo című első nagylemezét.
Felhévizy Félix - www.magyarnemezet.hu

Megjegyzések

  1. Túlzottan finoman szól a bolsevik talpnyalókhoz !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyos emberek nem szoktunk lealacsonyodni stílusban sem, csak azért mert mások igen. Az olyan lenne, mintha az ember hirtelen hátat fordítana saját magának. :-)

      Törlés
  2. Ez a luvnya egy igazi bolsi patkány !!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése