Vadai Ágnes Virág elvtárs színvonalán

Ezt hívják KO-nak - Fricz Tamás bekeményített!
Mit is mondott a minap Vadai Ágnes DK-s képviselő, közismert Gyurcsány Ferenc-imádó, amikor Fekete-Győr András, a Momentum elnöke belengette, hogy az őszödi hazudozó a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni?

Először is nagyon dühbe gurult.
Azután fenyegetett: „Nem javaslom, hogy ezen az oldalon valaki Gyurcsány-ellenes politikát folytasson.”
Na, ez már kommunista tempó a javából. Esetleg azt is mondhatta volna a szerelmetes Vadai asszony, amit példaképe, idolja, a nagyszerű szemkilövető üzent nemrég Vidnyánszky Attilának, illetve rajta keresztül a nemzeti-keresztény értelmiségnek: földönfutók lesztek, ha hatalomra kerülünk. Igaz, Gyurcsány ezt a politikai ellenfeleinek – bocsánat, számukra ellenségeinek – üzente meg, míg Vadai az „ezen az oldalon” – tehát az ő oldalukon – álló egyik párt elnökének ajánlotta figyelmébe szíves intelmét.
De ezen nincs mit csodálkozni: a bolsevik elvtársak legalább olyan municiózus alapossággal nyírták ki a saját soraik között meghúzódó „árulókat”, mint politikai ellenségeiket; emlékezzünk Sztálinra és a Szovjetunió harmincas éveire vagy Rákosi Mátyásra és az ötvenes évekre.
Hogy kételyünk se maradjon, Vadai bővebben is kifejtette, hogy milyen filozófia, milyen emelkedett és magasröptű világlátás áll a fenyegető szavai mögött: „Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van.”

Gyönyörű. Erről már Schiffer Andrásnak is az jutott az eszébe – joggal –, hogy „Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a poszt előtagot illeti.”
Nem is tudom, miért jutott eszembe Virág elvtárs – alias Péter Gábor, az ÁVÓ rettegett, véreskezű főnöke az Andrássy út 60.-ból – Bacsó Péter A tanú című filmjéből.
Virág elvtárs így fenyegette meg az „egy brancsból való” elvtársát, a hűséges Pelikán elvtársat:
„Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.”
Fekete-Győr megtudhatta tehát, hogy ha a demokráciát 2006-ban sárba tipró valahai miniszterelnököt cseszegeti, akkor ő – áruló. Aki nincs velünk – vagyis Gyurcsánnyal –, az ellenünk van.
Mit mondott volna minderre Pelikán elvtárs?
„Jó tudni.”
Fricz Tamás - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR (MINISZTERELNÖKÜNK!) BESZÉDE 2020. OKTÓBER 06-án!!!
    ÍGY HANGOZNÉK A MOSTANSÁG MÉG FELCSÚTI VARANGYKÉNT SZÁMONTARTOTT ORSZÁGRABLÓ, azaz ORBÁN VIKTOR BESZÉDE AMENNYIBEN VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE!!!

    „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
    Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó, a magyar szentségeket becsmérlő és köpködő, a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

    Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar szívű polgára számára – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnökünk"Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak" emléknapján közzétett nyilatkozatában, amelyet sajtófőnöke Havasi Bertalan juttatott el az ún. MTI-nek.

    "Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország Kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 75 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" – hangoztatta Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy "a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki a honvisszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból”!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egy hülye aki szittya magyarnak képzeli magát, pedig csak egy gyűlölködő nyomorult!!!

      Törlés
    2. Szerencsétlen címeres bolsi ökör , Szemlőhegyi terépcsecsön juncker isiásztol vonagló csupasz csiga "Néró" bitcoin bánya tulajdonos kereszt apa wiszki gőzös csicskája , meg érdemled -gibon alkesz- választott sorsod , jobb életed lenne ha nem záratja be az őszödi a Lipótmezei OPNI-t !

      Törlés
  2. PATKÁNY , kapcsold ki a telefont ne lássa a nagyérdemű hogy fekszünk a lépcső elé !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése