Orbán még tőle is szokatlanul kemény nyilatkozatot adott

Orbán Viktor: A második hullámot meg tudjuk fékezni + videó
Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy videót, melyben összefoglalta a koronavírus második hulláma elleni védekezésről született legfontosabb döntéseket.
„Megtartotta első őszi ülését a határvédelem kérdésével foglalkozó munkacsoport.
Úgy döntött tegnap a kormány, hogy a második hullám megfékezése érdekében új intézkedéseket kell hoznunk.
Elsősorban a vírus behurcolását kell csökkentenünk, ezért szigorú határvédelmi intézkedéseket rendeltünk el; ezeknek a technikai részleteit áttekintettük.
Képesek vagyunk arra, hogy ha összefogunk – mint tettük a vírus első hullámakor – akkor a második hullámot meg tudjuk fékezni. Most még időben vagyunk.” – fogalmazott a miniszterelnök.


www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. ORBÁN, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE!!!
    ÍME A FELCSÚTI DEVIZAKUPEC BESZÉDE A MAGYAR NÉPLÉLEKHEZ IGAZÍTVA:
    „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
    Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek totális védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

    Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára - fogalmaz G. OVi miniszterelnök "az ún. Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak" emléknapján közzétett nyilatkozatában, amelyet sajtófőnöke, a szintén kettős állampolgár zsidó Havasi Bertalan juttatott el az MTI-nek.

    "Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 70 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" - rögzítette Orbán Viktor alias Győri Gábor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy "a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki a honvisszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból”!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése