Lendvai Ildikó felháborító lépésre szánta el magát

Ilyet még Ildikótól sem láttunk!
Ideje rendet teremteni az online világban, ezt mindenki beláthatja.
„Modern idők: madarat már inkább trolljáról ismerünk fel. Különösen, ha úgynevezett jómadarakról van szó. A szólást nem folytatom, mert az »embert barátjáról« durva személyeskedésnek tűnne a miniszterelnök úrral szemben. Pláne, hogy az egyik barát országában a gyanúk szerint akár megmérgezhették a legismertebb orosz ellenzékit, a másikról Belaruszban nem is beszélve.
Ideje rendet teremteni az online világban, ezt mindenki beláthatja. Onnan jön a »balliberális cunami« (Kovács István, a Megafon alapítója), sőt a »liberális gőzhenger« is (Pesti Srácok). Nem is tudom, melyik a rosszabb, én már a sima cunamitól is frászt kapnék, gőzhenger nélkül.

A feladat nem egyszerű. Ez nem holmi szimpla éjszakai törvényjavaslat, amit Semjén félálomban is lepötyög. Így Szent István ünnepe körül a vérszomjasabbak ábrándozhatnának ugyan a hengercunamisták fél karjának levágásáról is (mindjárt nem kattintgatnának annyit), de a kormány ennél sokkal finomabb lelkülettel bír.”
(MTI)
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Nem olvasom el az egész förmedvényt, mert vigyázok a gyomromra. Annyit azonban megjegyzek, a véres terrort az elvtársnő elvtársai művelték 1918-19-ben, aztán 1955- 90 között. Nem újdonság, hogy saját mocskos és vérlázító tetteiket, gyakorlatukat e "cenzor lady" a polgári oldal fejére kenné. A türelmünk nagy, párját ritkítja, de egyszer elfogy.....

    VálaszTörlés
  2. Hogy lehet, hogy ezek a kommunisták még mindig osztani akarják az észt? Főleg ez a főcenzor!

    VálaszTörlés
  3. Ilyen a virtigli árja "bolsevik" komcsi cenzor cenzorovics !!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kutyából nem lesz szalónna , mondta kunhalmi á az ajtón ugribugri msz(m)p s !

    VálaszTörlés
  5. Ezek a régi "bölcs"kommunista" förmedvények,csak azért villognak,hogy az emberek tudják,hogy ők még képesek-akár fog nélkül is...-harapni,zűr-zavart,zagyvaságokat ,stb.hablatyolni......!!!......hogy a koronavírus legyen a legjobb "barátjuk"....!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése