Donáth Annácska szégyent hozott a magyarokra

Ezt olvassák el! Íme:
Kormánya eltéríti, oligarchái ellopják, ügyészsége nem nyomozza ki.
„Ideje, hogy végre az orvosi rendelő tetőcseréjére, az iskola fűtéskorszerűsítésére, a városközpontban a térfelújításra jusson az uniós pénz. Közvetlenül. Nem az oligarchához, nem a kormány kegyencéhez, hanem azokhoz, akiknek eleve szántuk.
Orbán Viktor veszélyezteti a Magyarországnak járó EU-s forrásokat. Kormánya eltéríti, oligarchái ellopják, ügyészsége nem nyomozza ki. Ezt meg fogja unni az EU, és az új költségvetés kapcsán már eszköze is lesz a pénzek elvonására az új jogállamisági eljárás keretében.
Alapvető célunk, hogy ne a magyar állampolgárokat büntesse az EU, hanem azt a kormányt, amelyet rajtakapott a jogállamiság megsértésén. Ki kell dolgozni azt a feltételrendszert, amely lehetővé teszi a források közvetlen elosztását.

Jelenleg a források legnagyobb részét a tagállami kormányok osztják szét. Mi viszont azt szeretnénk, hogy önkormányzatok, helyi vállalkozók és a civil társadalom közvetlenül jussanak hozzá ezekhez a pénzekhez.
Ez a javaslatunk lényege: maradjanak meg a források, de kerüljék ki a magyar kormányt és oligarcháit. Az EU ne támogassa azt a kurzust, amelyik tudatosan és folyamatosan megsérti a jogállamisági kritériumokat – de jusson el a pénz a végfelhasználókhoz, a magyar emberekhez.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Felvetései minden alapot nélkülöznek, becsületsértéssel felérő támadásai alapos kivizsgálást igényel, mert ez nem más, mint népszerűség hajhászás egy -jóindulattal- félművelt nőtől.

    VálaszTörlés
  2. Szerinte minek kell egy országnak kormányt alakitani, ha az eus pénzeket közvetlen a civil szervezeteknek, önkormányzatoknak , vállalkozóknak /gondolom az ők körükhöz tartozó vállalkozókra gondolt/ kell adni.Na jól is néznénk ki ha ezek kapnák. A kormány ellopja? akkor nézze meg már azon önkormányzatokat akik tele bukszával vették át a hatalmat és most sirnak,hogy nincs pénz. Ők hová tették,mert ők nem ellopták.csak gazdát cserélt. Apuci biztosan jót kaszálna. Az ő ügyével foglalkozzál.

    VálaszTörlés
  3. HALÁL-BARBIE és a MAGYAR BABY HOLOCAUST!!!
    A BOTMIXERES VÉRENGZŐ CSEH KATALIN ÉS AZ ABORTUSZ NEM MENT MEG ATTÓL, HOGY ANYA LEGYÉL. AZ ABORTUSZ AHHOZ SEGÍT HOZZÁ, HOGY EGY HALOTT GYERMEK ANYJA LEGYÉL...!!!
    TUDTAD?
    75 ÉV ALATT 7,5 MILLIÓ MAGYAR BABÁT ÖLTEK MEG MAGYARORSZÁGON A MOMENTUM SZIMPATIZÁNSOK ÉS A KAPZSIDÓ ORVOSOK!!!
    SZIGORÚAN TITKOS ÉS SOKKOLÓ KLIP A TITKOSSZOLGÁLAT OK ARCHÍV FELVÉTELEI ALAPJÁN!!!
    ROSSZ HÍR, HOGY MANAPSÁG A CION-BOLSEVIK III/III-as ÜGYNÖK (ORBÁN!) KERGETI HALÁLBA A MAGYAR CSALÁDOKAT!!!
    Nem segélyeket kell adni, hanem munkát, visszhangozza saját, korábbi mondatait a miniszterelnöknek látszó felcsúti csüngőhasú, és saját filozófiájának igazolására, megteremtette a közmunkát amit naponta röfög bele a zsidesz csatornákba.

    Volt, aki jól, okosan és tisztességesen élt ezzel a lehetőséggel, volt, aki a lojalitást követelte meg a közmunkáért cserébe, és volt, aki szavazatokban mérte a hűséget. De mindegy: volt közmunka, volt pénz, és így volt vásárló, működött, megélt a helyi bolt; tulajdonképpen mindenki jól járt. Mondhatjuk: bármennyire is támadták Orbánt a közmunka-rendszerért, a kritikus hangok lassan eltűntek, ötlete bevált, közeledtünk a megálmodott egymillió új munkahelyhez. Még akkor is, ha az olyan volt, amilyen. Működött tehát az orbáni filozófia is: ne halat adja az embereknek, hanem hálót.

    De a NER kreténjei már a hálót is ellopták és/vagy ellopatták!!!
    Nem csak nálunk, az egész világon csúszik ki a dolgozók alól a talaj. Illetve csúszna, ha a saját kormányuk nem segítene. De segít. Nagyobb és még nagyobb mértékben, és azonnal. Átvállalja a bajba került cégeknél dolgozók bérének jelentős részét, van ahol nyolcvan százalékot. És miért teszik? Mert ma, a vírus által leginkább sújtottak maguk az emberek. Persze a vállalatok, intézmények, cégek sora képtelen a működésre, a vírus nem engedi a létezésüket, de ahhoz, hogy legyen jövő, az alkalmazottakon kell segíteni. Ők azok, akiknek pillanatokon belül elfogy a pénzük, és nem tudnak enni adni a családjuknak. Ők immár gondolni sem mernek tartós fogyasztási cikkekre – a holnap betevőjén törik a fejüket. Ők azok, akik aggódva néznek az otthon fogdájában vergődő gyermekeikre: hogyan ússzák meg a holnapot.

    Olstein=Orsós=Orbán Viktor, mint devizakupec és bankárcsicska munkahely teremtésről és védelemről beszél, miközben a vírus még itt tombol, a járvány magával ragad sokakat. Nem pusztán az egészséget, a létet támadja meg.
    Miniszterelnök tolvaj: hol vannak azok a munkahelyek, amelyeket most ön meg tud védeni? Mit kezd az étterem tulajdonos a pénzzel, ha nincs vendég? (Ki se nyithat.) Mit kezd az autógyár – profitban azért eddig bővelkedő – tulajdonosa a pénzzel, ha nem tudja megtartani a dolgozóit? És sorolhatnám a végtelenségig a példákat, de felesleges; elég volna, ha a miniszterelnök körbenézne a világban. Netán mindenkinél okosabbnak tartja magát? Körülöttünk mindenki hülye, aki most az embereket akarja megmenteni? A járvány nem árvíz, nem egy lokális probléma; ma nincs a világnak olyan sarka, ahova el lehetne menekülni. Itt kell élni és átvészelni. Átvészelni azonban csak akkor lehet, ha az állam – a kormány – átvállalja a terheket. Nem elvesz, hanem ad.

    Orbán azonban elvesz. Elveszi az emberek jövőjét, és elveszi mások pénzét. Most is a magyar adófizetők pénzét és szemét lopja ki...- és ne reménykedjünk, hogy nincs a vérében a csalás és a szíven szúrás!!!
    Győri Gábor hiperaktív III/III-as ügynökként tehát nem ad, hanem elvesz.
    Csak azoktól nem, akik számára fontosak. Vagy onnan nem, ahonnan számolatlanul ment a pénz – tudjuk hova. Nekik nem kell félniük.
    A kormánybarát reklámcégek válság idején is köszönik, jól vannak.
    A családbarát kormány a Rózsadombi Diktátum cionista programja szerint irtja ki a magyar családokat, hogy 2022-re már nyakunkig érjenek a Ráhel félék ISRAHELLBŐL és USRAHELLBŐL!!!
    (Ma már mindenki számára világossá vált, hogy a kamatrendszerre épülő világrablás nem tartható fent tovább!!!
    Zsidó-cigányokkal meg semmiféleképpen sem!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése