Valami különös dolog történik a Világgal

Nem mindennapi fordulatot történt. Egy ideje kiszakítottam magam a mókuskerék-társadalomból, megszabadultam a rendszerhez kötő félelmektől; azóta a globális változásokat is látom. Miből?
- 1. Egyre nehezebben viseljük el az alkalmazotti létet: Türelmünk határait súroljuk. A nagyvállalatok dolgozói utálják a munkájukat. A céltalanság, a bensőből feltörő kétségbeesett kiáltás kopogtat az ajtón. Az emberek ki akarnak szállni, mindent hátrahagyva. Nézz körül, hányan vágnának bele vállalkozásba; kiégett emberek, munkahelyi depresszióban szenvedők.

- 2. A vállalkozói séma is változáson megy keresztül: Az elmúlt évek startup robbanása során vállalkozók ezrei alakították át garázsaikat irodává, hogy megvalósítsák ötleteiket. Minden vállalkozás álma, hogy megtalálja a befektetőt, aki támogatja. De mi van, ha megkapod a támogatást? Az anyagi haszon lesz a vállalkozásod fő mozgatórugója. Kitűnő startupok buknak bele az örökös pénzhajhászásba. Ezen változtatni kell!
- 3. Az együttműködések fellendülése: Sokan rájöttek arra, hogy értelmetlen egyedül küzdeni. Egyre többen józanodnak ki az "egyedül a világ ellen" mentalitásból. Nem tartod abszurdnak, hogy hét milliárdan lakjuk ezt a bolygót és mégis egyre távolodunk egymástól? Mi értelme van hátat fordítani a veled egy városban élőknek? Az együttműködésen alapuló gazdasági modellek egyre terjednek, ami új távlatokat nyit, a megosztás, az együttműködés, a segítőkészség felé.
- 4. Kezdünk rájönni, mire jó az Internet: Az Internet lényegét csak most kezdjük megérteni. Az Internetnek köszönhetően a világ kinyílik, lehullanak a falak, eltűnnek az akadályok, és közösségek alakulnak, fellendül az együttműködés. Te döntöd el, mit követsz és kihez kötődsz. Az Internet eljövetelével a kisebbség is hallathatja a hangját, a névtelenek közismertté válhatnak.
- 5. A túlfogyasztás bukása: Már túl régóta manipulálnak, hogy annyit vásároljunk, amennyit csak bírunk, hogy vegyünk meg minden új terméket; a legújabb autómodellt, iPhonet, a csúcsmárkák ruháit, cipőit, még több és még több frankó cuccot, amit csak elérünk. Az emberek egy csoportja már rájött, hogy ez járhatatlan út, és a mértéktartás, lelassulás lett a válaszreakció. Kevesebbet autóznak, kevesebb ember költekezik túl. Egyre többen vesznek használt cuccokat, osztanak meg eszközöket, kocsikat, lakásokat, irodákat. Fél ismerték, hogy nincs is szükségük mindarra, amit eddig birtokoltak.
- 6. Egészséges, organikus étkezés: Milyen őrültek voltunk, hogy bármit megettünk! Csak jóízűnek kellett lennie, hogy azt higgyük, minden rendben van. A gyártók módszeresen mérgezni kezdték az ételeinket, amihez egy szavunk sem volt. De egy napon az emberek kis csoportja felébred és megerősíti az egészséges, organikus étkezést. Milyen hatása lesz ennek a gazdaságra és a munkára? Azt gondolom, mindent megváltoztat! A társadalmunk egyik alapköve az élelmiszeripar. Ha megváltoztatjuk a gondolkodásunkat, az étkezési és fogyasztói szokásainkat, akkor a cégeknek igazodniuk kell a megváltozott piaci igényekhez. A kisgazdálkodók visszatérnek a termékelőállítás teljes folyamatához. Az emberek magokat ültetnek, növényeket nevelnek. Mindez gazdasági paradigma-váltásához vezet!
- 7. Az ébredő spiritualitás: Túl sokáig tartottuk úgy, hogy a spiritualitás csak az ezoterikus (tudod, azok a fura, misztikus) embereknek való. Pedig lassan kifogyunk a racionális indokainkból. Rá kell jönnünk, hogy kizárólag a tudatos énünkkel nem foghatjuk fel a teljes valóságot. Biztos vagyok benne, hogy te is látni akarod, mi zajlik "a színfalak mögött". Ismerni akarod a dolgok működését, az élet értelmét, mi van a halál után, mi is az az energia, amiről mindenki beszél, mi a kvantumfizika, hogyan lehetséges az, hogy puszta kézzel gyógyítanak betegségeket, vagy hogy az alternatív gyógymódok mégis hatásosak olykor.
- 8. Nemiskolázási trend: Ki hozta létre ezt az oktatási rendszert; ki választotta ezeket az órákat, amikre járnod kellett? Ki választotta ezeket a leckéket? Tényleg tesztet kell írni, hogy bebizonyítsd, mindent megtanultál? Az embereket szokványos lénnyé tenyésztő, folyamatosan replikálható követőket generáló rendszert fejlesztettük ki. Már sokan dolgoznak az oktatás újraértelmezésén, az otthoni iskola és a hack-schooling jegyében.
Mindezek a folyamatok már elkezdődtek...
(oscedays.org) - Kulcsár Lajos Facebook

Megjegyzések

  1. Nagyon jó cikk !!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Sok igazság van benne, de azért néha félresiklott gondolatok is...

    VálaszTörlés
  3. GEORGE FLOYD HALÁLA AZ ÚJ 9/11 CIONISTA HÁBORÚS-SHOW!!!
    AZ UTCÁKON PORTYÁZÓ ÉS A VÁROSOKAT LÁNGBA BORÍTÓ ERŐSZAKOS, FEKETE HORDÁKAT EL KELL TAKARÍTANI, LETARTÓZTATNI ÉS BÖRTÖNBE ZÁRNI!!!
    TUCKER CARLSON: A POLITIKUSOK RESZKETNEK, MIKÖZBEN A VÁROSAINK LEÉGNEK!!!
    „Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj”!

    "A nemzet lángba borult ezen a hétvégén.
    Egyetlen felelős nem állt ki, hogy megmentse Amerikát,
    Vezetőink féltek és haboztak, gyávák voltak, nyíltan a rombolók oldalára álltak, számos esetben mentegették őket.

    Később tagadni fogják mindegyiket ezek közül, ahogy tagadják már most is.

    De önök tudják az igazságot, mert látták, hogyan történt.

    Ez az, ahogyan a nemzet összeomlik.
    Amikor a hatóság részéről senki nem tart rendet és néhány 'politikai szakmabeli' ember is bátorítja az erőszakot.

    Amerikai emberek arra kényszerülnek, hogy saját magukat védjék meg és nincs is más választásuk.

    Senki más nem fogja megvédeni őket. És ezt már önök is tudják.

    Lehetséges, hogy még több ember fog megsérülni a következő napokban
    Ez pedig tragédia lenne.

    De egy olyan környezetben, mint ez itt most a még több erőszak könnyen vezethet, újabb tragédiák egész soráig.

    Ez sokkal nagyobb és sokkal pusztítóbb valami, mint amit valaha láttunk.

    Még nem ért véget és nagyon könnyen lehet, hogy ez még csak a kezdet.
    Imádkozunk, hogy ne legyen az.

    Nehéz világosan belegondolni mindabba, ami most folyik.
    A káosz, a pusztítás, a kíméletlenség,
    a sok fentről jövő hazugság
    mindez már túl sok!"

    "Társadalmunk legrosszabb tagjai vették át az irányítást!
    Semmit nem tettek, hogy építsék ezt az országot,de most kínoznak és földre kényszerítenek minket.

    Szóval hogyan válaszolunk erre?
    Meg kell védenünk magunkat és családjainkat.
    Ismételten nincs választásunk, hogy ezt tegyük.
    De nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyanokká váljunk, mint ők!
    Nem vagyunk állatok!"

    Káosz, csőcselék és bűnözők által uralt utcák. mindenki látja a programozott műsor végrehajtását élő egyenes adásban...
    "Rendszer-szintű rasszizmus." A világ olvasztótégelyeként ismert soknemzetiségű Egyesült Államok. George Floyd halála.

    Ha nem a globalo-liberális média és hollywoodi celebek tucatjai szajkóznák ugyanazt, talán egy másodpercre még el is gondolkoznánk rajta...

    Ebből az utcákon játszódó "műsorból" nehéz lesz épségben kikászálódni! Ezt mindenki tudja! Trump is tudja, a kifosztott és agyonvert bolttulajdonosok is tudják, a feketék is tudják, a józan amerikaiak is érzik. Saját bőrükön.

    Donald Trump számára nincs jó döntés! Sikerült létrehoznia a baloldali demokraták felett álló erőknek egy ilyen helyzetet a faji háború kirobbantásával.

    - Az erő és hadsereg alkalmazását azonnal ellene fogják fordítani.
    - A nem cselekvés pedig saját állampolgárai megvédésének képtelenségét, az alkalmatlanságot igazolná és a legrosszabb lehetőséget vetíti elő. Csak rossz és kevésbé rossz megoldás van.

    Ami viszont biztos: az utcákon portyázó és a városokat lángba borító fekete hordákat el kell takarítani, az állatokat letartóztatni és börtönbe vetni! - a tiltakozókat ezekről leválasztani és engedni őket tüntetni (sok sikert!.....) a rendet és a dolgozó, adózó amerikaiak biztonságát helyre kell állítani!!!
    Szerrel és tettel: PáLoS TReND

    https://www.brighteon.com/9e871c5f-3614-4e81-973b-03a97ed57df3
    https://www.youtube.com/watch?v=SYwzVgkfLbI

    VálaszTörlés
  4. Nem egyszerú helyzet, ha van sapkája...tipikus esete!
    Résen kell lenni, nem felülni a provokációnak, és határozottan dönteni. Szövetségeket kell találni, amíg nem késő!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése