Szél Bernadett teljesen bepörgött

Bernike nagyon nehéz helyzetbe került.
Olvassák el:
Hol maradnak az érdemi válságkezelő intézkedések?!

„Megint itt a zsigeri fideszes reflex, a propaganda, megint közpénz-milliárdokból, de annyival rosszabb a helyzet, mint korábban, hogy eddig a politikai problémáikat akarták vele megoldani, most meg egy komplett világjárványt.
A »gazdaságvédelmi akcióterv tájékoztató kampánya« cím alatt futó plakátkampány hozzáteszem már nem az első a járvány kezdete óta és duplán megfizetjük. Egyszer akkor vernek át minket, amikor ténylegesen kihelyezik a plakátokat — hogy mennyivel, azt csak találgathatjuk, mert a pontos számokat nem hajlandóak elárulni, de a kommunikációra éppen most átcsoportosított 15 milliárd forint jó eséllyel erre megy. Másodszor pedig akkor, amikor a szemfényvesztés alatt nem teszik meg mindazt, amit meg kellene csinálniuk, cserébe ilyen gagyi szöveggel akarják kiszúrni a szemünket.
Mert akkor a propaganda helyett nézzük a valóságot, mutatom, hogy érdemes értelmezni ezeket a szövegeket.
➡️»A 13. havi nyugdíj visszaépítése« még el se kezdődött és tudjuk róla, hogy nem is 13. havi, hanem 53. heti lesz. Miért nem emelik meg végre az öregségi nyugdíjminimumot, ahogyan évek óta követeljük?!
➡️ Reklámozzák a megkésett bértámogatást is, amit eddig pár tízezer dolgozó után vettek igénybe a szigorú feltételek miatt és ami, mint tudjuk, a legrosszabb helyzetűeken nem segít.
➡️ Hirdetik az adócsökkentést, ami a válságágazatok szűk körére vonatkozik. Ahogy a hiteltörlesztési moratórium is éppen a legnehezebb helyzetben levőket nem éri el, azokat, akiknek már végrehajtási fázisban van a tartozásuk, vagy eleve fel sem vettek hitelt és albérletben laknak.
Ez a propaganda, de hol maradnak az érdemi válságkezelő intézkedések?! Én ezt tenném.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


Megjegyzések