Kiborultak a honleányok

Szél és Bősz nevetségessé tette magát!
Ennyit megint a balliberális ellenzékről: idegállapotba kerültek amiatt, hogy a konzervatív kétharmad – helyesen – megszavazta a nemváltásnak keresztbe tevő törvényt. Ha már mást nem tudnak zászlajukra tűzni, Szél Bernadett és Bősz Anett permanens háborút hirdetett a transzneműekért.

Támadnak a politikai nímandok, összekapaszkodtak a kebelbarátnők: a civilben a mérhetetlen Liberálisokat, főállásban a Gyurcsány-féle DáKó-párt parlamenti gittegylét színesítő Bősz Anett és a mindenhonnan kibukott független botrányfüggő Szél Bernadett együtt próbálnak olajat önteni a nem létező tűzre. A két balliberális fáklyavivőben tombolnak a nemi hormonok, és ha már így esett, kéz a kézben szálltak síkra a transzneműek jogaiért. Vagyis sikerült rátalálniuk a magyar társadalom legégetőbb problémájára. (Ja, nem...)
Bősz és Szél álompárosnak aligha nevezhető duója azért borult ki szörnyen, mert a konzervatív kétharmad kedden meghozta azt az egyébként teljesen értelmes, logikus, a józan paraszti ész logikáját és a teremtés törvényszerűségét is követő döntést, miszerint a születési nem felváltja a személyazonosító adatokon szereplő nemet. Azaz módosítják az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvényt, amely értelmében bekerül a születési anyakönyvbe a születési nem, ami nem lesz más, mint: „az elsődleges nemi jelleg, illetve a kromoszóma alapján meghatározott biológiai nem”.
A balliberális szellemi ikertornyok idegállapotba kerültek amiatt, hogy – legalábbis amíg a polgári oldal kormányon szerette kis hazánkban – lőttek a nemváltásnak, a nemváltó műtéteknek. Az IQ-óriások bőszebbje, Anettka egyenesen harcot ígért, ha tetszik: parasztlázadást. Nevezett parasztvakító kilátásba helyezte ugyanis, hogy miután szerinte az országgyűlés kétharmados többsége „semmibe vette a transzneműeket”, mégpedig „szakmaiatlan, indulatos, álszent és aljas” lépésével, ő az utolsó töltényéig, akár az utolsó csepp véréig küzdeni fog a transzneműek méltóságáért, azaz a nemváltás lehetőségének biztosításáért. Hát, egészségére!
Azért rögzítsük e helyütt: finoman szólva is megvan a diszkrét bája, hogy miközben világjárvány tombol, valamennyi ország, köztünk hazánk is a pandémia okozta egészségügyi veszélyhelyzettel és gazdasági válsággal küzd, a hiperprogresszív magyar ellenzéki honleányok esze nem azon jár, hogyan segíthetnék a védekezést, mivel szolgálhatnák a többségi magyar társadalom, ha tetszik: a magyarság többségének érdekeit. Ehelyett rothadt gumicsontot rágnak, amennyiben meg nem értettségüket és frusztrációikat szivárványos cicaharcban akarják levezetni. Céljaik elérése érdekében semmi sem drága: lázítanak, hogy lazítsák a kereteket, hogy ha lehet, megroppantsák a nemzetet összetartó hagyományos szerkezetet.

Persze nincs új a nap alatt. Aki Anettnak születik, az világéletében Anett marad, Bernadett pedig Bernadett; se több, se kevesebb. És kár a gőzért, mert a polgári kétharmadnak köszönhetően egyelőre Magyarországon Gizikéből nem lesz Gőzeke, de Jancsiból sem Juliska...

https://ezatuti.blogstar.hu/


Megjegyzések

  1. Ez a két hülye tyuk remélem nem lesz soha részük abban,hogy anyának szólitsa őket egy gyerek. Remélem nem átalakitó mütétet csináltatnak maguknak.

    VálaszTörlés
  2. A SAJTÓ CSAK ADDIG SZABAD A CION-LIBERÁLIS PLAGIZÁLÓK AJVÉK-MARABUI, MÉLY-HANGÚ "FEMINÁI" SZERINT...- AMÍG AZ ÁLDOZAT JOGAIT SÁRBA TIPORHATJÁK...DE A SZÜLETETT GYILKOSOK JOGAIT ORRVÉRZÉSIG VÉDHETIK; - MERT EZ A MEGÁTALKODOTT INGYENÉLŐ "SOHAKINEMIRTOTTAK" JÓL BEVÁLT HOLO-RECEPTJE !!!
    DULL!!!...- ÉPPOLYAN MAGÁBAN DÚL-FÚL...OH" FELSZÍVOTT-TAKONY VOLT, MINT AZ INDEX EGÉSZ ÁLLOMÁNYA...- AKIK ÉLESBEN ÉS EGYENESBEN SOHA NEM TUDTAK/TUDNAK ÖSSZEÁLLNI GERINCESEKKÉ!!!...- MÉG HA TÜNTIKÉZÉSBE IS KEZDENEK: "SZOMBAT KIVÉTELÉVEL"!!!
    PONT ÚGY...- MINT A NAPOKBAN SLEJMEZŐ MÁSIK KULTÚR-MOCSOK: SZIÁMI!!!
    (H)ARCOK VESZTÉSE 2020: KABBALAH ACADEMY EUROPE vs. TALMUD!!!
    https://nemzeti.net/muller-peter-sziami-belerugott-a-magyar…
    Esterházy, landeszman, spiro, ákoskertész, imrekertészt követve szokás szerint megint 1 régi/új lúdtalpas óriáskobold váladékozott befogadó országának asztalára…; - valami „örökbefogadott” sziámi féle…: büfögte fel Jézus gyilkos fajtájának „mibenlöttyét”!!!
    Nincs ebben szokatlan, mert ezek a beteg ogrék így szokták.
    A hátborzongató az, hogy ez az undormány szemita már megint Magyarországon tehette/teheti meg mindezt…- és büntetlenül?!
    Ja!!! -…és az összes pontyszemű hüllő-majom keverék mélyen kussol ilyenkor, elsősorban az óbégató, szörnyűséges mivoltuk miatt…az emberek közé beilleszkedésre teljesen alkalmatlan vakarékokra gondolok, mert róluk van nagyban szó.
    Bezzeg fordított esetben, az ajvék az egekig érne a hiénák részéről!!!
    Sziáminak, ennek a rémséges kancsali pofának eszébe sem jut a véglény fajtájáról rímelni héberül, mert annyira vacak, slejm felhordós az a turha-nyelv, hogy undorodik tőle…- retteg, hogy dzsuvás lesz tőle turkálós ingeinek egyike!!!
    Ja, hogy miért nem hason-szőrös génvégtermékeit halmozza el tehetségtelenségének faragványaival?!
    Miért csak a béketűrő magyarokat merészeli ilyetén köpködni?
    Tudom, hogy nem képzek újat azzal, ha felskiccelem, de mégis csak egy saját magát „művészileg” duplikált (sziámi), vázig rozsdás sárvíztornyot látunk, aki veszett mód elszámolva szintjelzőjét…- hanyagul erősnek gondolva szabadon „főjét” kifakadt…- gondolva merészen büntetlenül és antiszemitizmust zuhanyozva mindenkire, ha visszavernénk rá „belsőségeit”!!! – mert eddig ezt szokta meg ez a dög…- végtelenül káros évtizedes munkássága alatt Magyarországon!!!

    Eddig AZD+!!! NEM TOVÁBB!!!
    Az efféle gén-véglények beteg agyának, sátáni szüleménye a mélymagyarozás (ráadásul az eredeti jelentése felemelő csengésű, amit ők nem akarnak tudomásul venni!!! – hiszen sorstalanok és sehonnai bitangok!!! ), turbó-magyarozás, most már túl-magyarozás, vagy egyáltalán a magyarozás. A magyar ember minden ÍZ(TEN)ÉBEN magyarként él, viselkedik, gondolKÓDik, amit nem lehet túlzásba vinni, nem lehet turbózni...- csakis és kizárólag a nem ŐSi IDE GÉN=IDEGEN szívűeknek, akik bele is pusztulnak ebbe…LSD: sziámit!!!...:DDD
    TUDD és TEDD, AZ IGAZSÁGOT!!!
    Szerrel és tettel: PáLoS TReND
    https://kabacademy.eu/hu/
    https://www.youtube.com/watch?v=CGeTpQTQ7mo
    https://www.youtube.com/watch?v=KKqCo1YpXzM&feature=emb_logo

    VálaszTörlés
  3. Bele néztek a bugyijukba és megállapították ,hogy ők is azok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése