Döbbenetes Vadai – Kövér szópárbaj

 Kihagyhatatlan!
A DK képviselője Facebook-videójában beszélt arról, hogy szóvá tette a házelnök utóbbi időszakban való viselkedését a házbizottság ülésén. A házbizottságnak azt javasolta, hogy tárgyalják meg, hogyan lehetne “a sorozatosan sértő magatartása miatt” Kövér Lászlóra valamilyen büntetést kiszabni.


Vadai Ágnes beszámolója szerint ezután azt mondta a házelnök, hogy

“pusztán biológiai adottságai alapján senki sem tekinthető nőnek és férfinak, erkölcsi és mentális értelemben pedig nem minősíthető nőnek az, aki nem teljesíti a női princípiumot”.

Hozzátette azt is Kövér László, hogy nem mindenki férfi, akinek 1-essel kezdődik a személyi száma.
A DK képviselőjének elmondása szerint egy ellenzéki önkormányzati képviselőt Kövér “szúnyogcsödörnek” nevezett, és élcelődött az isztambuli egyezménnyel. “Közölte, hogy a TASZ és a Nane nem azzal foglalkoznak, amivel kell” – mondta a videóban a képviselő.
Vadai arról is beszélt, hogy Kövér kijelentette, hogy ha tolvajnak vagy gazembernek nevezi az ellenzék a képviselőket, akkor el fogja venni tőlük a szót.
ATV - nyomán - Vadhajtások

Megjegyzések

  1. A Házelnök Úr ha a legtrágárabb jelzőket használná Vadai és társai meghatározására, akkor is csak távolról közelítené meg ezeknek a lelki korcsoknak "emberi" minőségét...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése