A buta arcú Korózs nem tud leakadni Kásler Miklósról

Lajos bácsi ez aljas húzás volt!
Távozzon tisztségéből az emberi erőforrások minisztere! – sürgette szerdai online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke.
A párbeszédes Csokis-Cake Olivio után Korózs is folytatja az őrjöngését: Kásler Miklós szakmailag alkalmatlan erre a posztra.

Korózs Lajos szerint ezt mutatja, hogy válsághelyzetben vannak az általa irányított területek, legyen szó az egészségügyről, az oktatásról vagy a szociális szféráról, eközben a miniszter rendeletalkotás vagy törvénymódosítás kezdeményezése helyett levelez a kórházakkal.
A szocialista politikus arról beszélt, az egészségügy a hétfői újraindítása után nagyobb a káosz, mint egy héttel ezelőtt volt.
Korózs Lajos hangsúlyozta: a páciensek mellett a szakmai szervezetek is kifogásolják az egészségügy állapotát, “de látszik, hogy semmibe veszik ezeket a jelzéseket”, ahogy arra a kérdésre sem érkezett mindeddig válasz, hogy a kiürített osztályok, ágyak mekkora hányadát adják vissza a járvány múltával az ellátásnak.
Forrás: MTI
www.vadhajtasok.hu


Megjegyzések