Bohócforradalom

Nagyszabású ellenzéki akció készül.

A balfék bohócbrigád megint megtalálni véli a csodafegyvert. Ha már a valódi Országgyűlésben képtelenek megállni a helyüket, megalkotják a saját diliházukat. Rajta, sok sikert, örüljünk neki!
Alternatív parlamentet akarnak létrehozni a mostanság nyálcsorgatóan egymás nyakába boruló ellenzéki pártok a szakszervezetek és a civilek részvételével. Ha már az országot nem tudták leállítani az idiotizmus rabszolgái... A legeslegújabb Orbán-buktató csodafegyvert – az eddigi utolsót négy napja(!) puffantotta el mozgalomalapító Messiás-Molotov-Z. Péter – a Magyar Nemzet információi szerint nemzeti ünnepünkön, március 15-én tolnák a rájuk még kíváncsi, gyér számú érdeklődő arcába.
A hangos kisebbség hangadói egy közös, nehéz vacsora után – melyhez kurva sok bort ittak – azt álmodták meg, hogy – micsoda újszerű ötlet, hovatovább: innováció! – megalkotják saját 12 pontjukat. Aztán alternatív parlamentbe húzódnak vissza, ahol minimumprogramokat és törvényjavaslat-csomagokat dolgoznak ki a következő két évben, hogy aztán jól elfoglalják a kormányzást és a törvényhozást 2022-ben.
A zseniálisnak finoman szólva sem nevezhető narratíva arról is szólna, hogy a zsigerileg és genetikailag nemzet- és vallásellenes, a magyar érdekek elárulásában komoly tapasztalattal rendelkező szivárványkoalíció „visszavenné” a Fidesztől az olyan jelképeket, szimbólumokat és kifejezéseket, mint a kokárda, a nemzet, a polgár, a haza, a család vagy isten. Tiltott szó lenne viszont számukra a miniszterelnök neve mellett a „nem”. Ki tudja, lehet, jön helyette az ember 1, ember 2, ember 3, ember „X”, vagy a macronizált szülő 1 és a szülő 2.
Agyrém ez az egész, de legjobb, ha hátradőlve, egy kávét kavargatva figyeljük, mire mennek az istenadta néppel a tucatpolitikus lányok és fiúk. Jaj, bocsánat, 1-es, 2-es, 3-as és X-neműek... Hiszen minden rosszban van valami jó.

A viccellenzék bohócforradalma legalább annyi haszonnal járhat, hogy nem háborgatják végre a „rendes” Parlament méltóságát.

Az alternatív Házban alternatív módszerek szerint kitombolhatják magukat a bukottak még szánalomharcosok Gyurcsányék pártnak nevezett családi vállalkozásától kezdve a balliberálissá cicásodott egykori és/vagy opportunista szélsőjobbig.
Képzeljük csak el!
Hasra vághatja magát Bangóné Borbély Ildikó, és kapadozhat a tarkója felé, krokodilkönnyeket eregethet Vadai Ágnes és Szabó Tímea, kurva erős képeket készíthet Bősz Anett, koreografálhat és órákig cöföghet Tordai Bence, lyukas zoknival vagy mezítláb pókemberkedhet a korlátokon Hadházy Ákos, izompólóban iszapbirkózhat Varju László, naphosszat gyakorolhatja az ajtónak futást Kunhalmi Ágnes, végig élőzhet és visíthat Szél Bernadett, Sneider Tamás mindenkit agyonüthet bőrszínre való tekintet nélkül (na jó, csak verbálisan), Jakab Péter zsidózhat, Gyöngyösi Márton listázhat, Gyurcsány Ferenc kígyózhat. Nyomhatják síppal, dobbal, nádi hegedűvel. És ha úgy tetszik, elállhatják egymás útját a pulpitusra. A jeles ellenállók.
Könyörgöm, ha az értelmet és a tehetséget már nem osztogathatjuk nekik, a helyesírást legalább tanítsa meg valaki az alternatív „szrtájkereknek” az alternatív parlament egyik alternatív kurzusán!

Mielőtt még jól egymásba „folytják” a szót...

https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések