A gonosz mostoha mérgezett almája Orbán Viktornak

Demeter Márta az MSZP-ből az LMP-be átlépett, s most e párt társelnöki tisztére is pályázó hivatásos főgonosz képén talán még a rinocéroszénál is vastagabb a bőr. Nyilván azért keni naponta oly fényesre, ne lássa a publikum, hogy ő valójában az a vén szipirtyó, aki rendszeresen visz mérgezett almát – Hófehérke helyett – az általa mindenkinél jobban gyűlölt Orbán Viktornak.


Most arra vetemedett, hogy a miniszterelnök tizennégy éves Orbán Flóra nevű kislányát szándékosan összekeverje egy másik Orbán Flóra nevű kétéves gyermekkel, hogy politikai haszonszerzés céljából megvádolja Orbán Viktort mondván, jogosulatlanul használta magáncélra a honvédség Airbus A-319 típusú repülőgépét. Ilyen aljasság még soha nem fordult elő a magyar parlament történetében.
Az ügy súlyosságát példázza, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kategórikusan arra szólította fel Demetert, hogy távozzon a magyar Országgyűlésből, miután nem nyilvános adatok közzétételével megszegte képviselői esküjét és alaptalanul megrágalmazott ártatlan embereket.
Friss Facebook-bejegyzése igazolja, hogy Demeter Mártán Orbán- és Fideszgyűlölete annyira elhatalmasodott, hogy a maradék eszét se tudja használni. Ebben ugyanis azt állítja, hogy ő csak kérdezte a honvédelmi minisztert az esettel kapcsolatban. Ezzel szemben a Kedves Olvasó is megállapíthatja az ITT megtekinthető dokumentumban, amit a szipirtyó szintén maga osztott meg Facebookján, hogy ebben egyáltalán nem a kérdéseké, sokkal inkább az állításoké a főszerep. Első állítás: „Szeptember közepén a kecskeméti repülőbázison tett iratbetekintésem során kiderült, hogy a Magyar Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképzőrepülés keretében utazott szeptember elején Orbán Flóra, Pafosz szigetéről. Az utasok szállítását az Összhaderőnemi Parancsnokság (ÖHP) parancsnoka engedélyezte.” Második állítás: ,,Miért szállíthatja a Magyar Honvédség Airbus A-319 repülőgépe kiképző repülés keretében a miniszterelnök családtagját?" A valódi kérdés persze az lenne: ’szállította-e a repülőgép a miniszterelnök családtagját?’ Amire a felelet nyilvánvalóan határozott nem, azaz nem szállította, s akkor pont, vége a dalnak. Nincs ügy, mindenki mehet szépen haza. Ez azonban nem lett volna elég a gonosz mostohának. Így előbb tudatosan tényként leszögezte, hogy a gép a kormányfő családtagját szállította, holott tudta, hogy nem igaz, hiszen a gyerek családtagjainak adatai nem egyeztek a kormányfőével, aztán nevet adva a dolognak kérdésbe ágyazza aljas állítását: Miért szállíthatta a gép a kicsit?
A tények elferdítésének szándéka, hamis színben való feltüntetésének óhajtása tehát nyilvánvaló. Lehet tagadni, ahogy mai posztjában Demeter tette. Ám ezzel nem az ártatlanságát bizonyította, sokkal inkább saját elvetemültségét igazolta.
A bűncselekmény elkövetésének gyanúja egyébiránt az esettel kapcsolatban nagyon is valószínűsíthető. Ahogy Kocsis Máté fogalmazott, a személyes adattal való visszaélés bűntettének legsúlyosabb esete, ha valaki hivatalos személyként vagy közmegbízatás felhasználásával követi el. Éppen az tehát, amilyen minőségben Demeter Márta a cselekmény elkövetésekor eljárt.
A főgonosz friss Facebook bejegyzése arra is bizonyíték, hogy Demeter még most sem fogta föl, mit tett, ezért pofátlanul kijelenti: „A kérdezés jogát eddig még nem vitatták el, de a Fidesz fenyegetőzése világos üzenet mindazoknak, akik a NER ellenfelei: ne merj kérdezni se. Nekünk, ellenzéki politikusoknak viszont az a dolgunk, hogy ne rémüljünk meg ezektől a fenyegetésektől.”
Íme a politikai pimaszság csimborasszója. Ha ezek után az LMP nem távolítja el soraiból, hanem társelnökké lépteti elő, akkor az a párt gátlástalan jogtiprásának, teljes elzüllésének is iskolapéldája.
Hófehérke mostoháját egyébként az Amerikai Filmintézet minden idők 50 leggonoszabb figurája közé választotta.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. kérdés: mit keres olyan személy a honvédelmi-és rendészeti bizottságban, aki e katona, se rendőr nem volt, csak egy suttyó, tudatlan politológus?!

    VálaszTörlés
  2. Demeter politológus? Egyszerűen HP!

    VálaszTörlés
  3. meg fogják választani, mert olyan hülyék mint a se....g

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése