Sargentini kielégítése és a guminők Európája

Mocskos, hazug, magyarellenes vádiratot kotyvasztottak a Soros-boszorkánykonyhában, aztán aljas, jogellenes módon verték át a brüsszelizált Strasbourgon. Justicia istenasszony válasza az Európai Parlament jogtudományból felmentett műjogászainak.

Sargentini asszonyt végre kielégítették. Nagy öröm ez a rothadóra zöldült hollandus méregzsák életében, aki politikai fásultságát és gyűlöletkrédóját elnézve eddig nem bővelkedett a szerelemhormon oxitocinban. No, nem azok a vállalkozó kedvű agysebész eritreaiak tettek a kedvére egy felforrósított multikulti európai éjszakában, akikre kollégám nemrég az Átlagpolgár blogban rátestálta volna a nemes feladatot.

A mocskos, hazug, magyarellenes vádiratának aljas és jogellenes strasbourgi elfogadása röpítette a mennyekbe Soros bácsi magyarfóbiás szolgálóleányát.

A kifutó politikusszéria Sargentininek és jogtudományból felmentett műjogász, viccpolitikus képviselőtársainak Justicia, az igazság ősi istenasszonya adott most csattanóst választ. Magyar hangja: Nagy László ügyvéd-politikus, a Magyar Királyi Szent László Lovagrend kormányzója, aki jogi felvilágosításáért még díjazást sem számol föl. Brüsszeli-strasbourgi hölgyek, urak, illetve honi balliberális talpnyalóik, kéretik igénybe venni a szolgáltatást!
Ismert: a magyar kormányzat is szeretne kielégülni. Ez esetben most a jogi elégtételre gondolunk. Az Orbán-kabinet azért támadja meg a Sar-kavaró jelentés európai parlamenti elfogadását az EU Bíróságán, mert a junckerizált, merkelizált, macronizált Soros-csicska brigád ez unió alapdokumentumait, a lisszaboni szerződést magasról le s(z)arva a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával lőtt egy multikulti migrációs géppuskasorozatot a saját és Európa határait hősiesen védő Magyarországba.

Justicia istenasszony tehát – többek között – azt üzeni:

1) A képviselő a maga szuverén akaratát: Igennel, Nemmel vagy Tartózkodom szavazattal fejezheti ki.
2) Mindhárom akaratnyilvánítás azonos súlyt képvisel, nincsenek fölé- és alárendeltségi viszonyban egymással.
3) A Tartózkodom is ugyan olyan törvényes akaratnyilvánítás, mint az Igen! E Tartózkodom szavazatokat nem szerzik meg az Igennel szavazók, és ezekkel nem növelhetik a maguk szerény Igenjeit. 
4) A Tartózkodom mint szavazati akaratnyilvánítás legtöbbször akkor születik, amikor „ politikai árukapcsolást” tartalmaz egy döntésre bocsátott javaslat, vagyis egy része lehet valós, míg a másik része pedig valótlan. A Tartózkodom akarat ez esetben arra irányul, hogy ne születhessen ügydöntő érdemi határozat az ügyben. Ez a „súlyok és ellensúlyok” világa, a jogállamiság sokat hangoztatott alappillére.
Logikus, világos, egyszerű, érthető, követhető, nemde? Így tiporta sárba a jogállamiságot a képmutató EU bevándorláspárti többsége, szürreális módon éppen a jogállamiságot számon kérő vádiratának ügyében. Kunhalmi Ágnes legyek, ha el tudom dönteni, sírjak vagy nevessek.
Justicia istenasszony végül a vita eldöntéséhez alkalmazott ősrégi jogászi módszert, az adott kérdés eltúlzását ajánlja figyelmünkbe:
5) Tegyük fel, az EP-képviselők – Sargentini képviselőnő kivételével – valamennyien Tartózkodommal szavaznak. A brüssz
eli „jogtudorok” szerint ebben az esetben azt kellene megállapítani a parlament elnökének, hogy a parlament ellenszavazat nélkül „minősített szótöbbséggel” elfogadta a Sargentini-jelentést, amelyet valójában csak 1 képviselő szavazott meg. Kell ehhez kommentár?
Nem, köszönjük. Értjük. Mámoros kielégülés vegytiszta politikai maszturbációval. Lázálmaikban a guminők és a robotférfiak Európája.

Nem kérünk belőle! Ne raboljátok el a mi Európánkat!

Pintér M. Lajos - https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések