Nyolc abortusza volt a brit lánynak, akit emberrabló muszlimok tartottak fogva

Igazi horror, ami a brit tinédzserrel történt: muszlim „férje” tizenkét éven át tartotta fogva, gyakorlatilag percekkel a házasságkötés után megerőszakolta, mindeközben a család  tehetetlenül nézte lányuk szenvedését.

A történethez először is le kell szögezni, hogy a brit lány, Sarah nem önszántából ment hozzá a muszlim férfihoz: „férje” egy olyan banda tagja volt, amely elrabolta Sarah-t egy parkolóból, majd arra kényszerítették, hogy szexrabszolga legyen. Ezt a szörnyű sorsot tizenkét éven át kellett elviselnie a lánynak.
Az ebben az esetben cseppet sem boldogító igen után a lányt elhurcolták egy hálószobába, ahol újdonsült férje gyakorlatilag azonnal megerőszakolta. Mindezt úgy, hogy a lány soha nem látta azelőtt a férfit. A lány hidzsábot volt kénytelen viselni, emellett órákon át házimunkát kellett végeznie. És ha mindez még nem elég, nyolc abortuszon is át kellett esnie.
Mindössze 15 éves volt, amikor elkezdődött tortúrája, azelőtt soha nem volt barátja. Szülésznőnek készült.
Mindeközben a családja hiába próbálta meg kerestetni őt a rendőrséggel, a hatóságok még csak nem is voltak hajlandóak eltűnt személyként kezelni őt. A család gyakorlatilag saját erőből volt kénytelen kutatni a lányuk után. Sarah-t a pakisztáni elrablója folyamatosan azzal hitegette, hogy családja nem törődik a lánnyal úgy, mint a muszlimok.
Sarah tavaly, 26 évesen tudott csak kiszabadulni a muszlim banda karmai közül. Gyakorlatilag tinédzserkora óta nem ismert semmilyen más életformát, csak amit a muszlimok rákényszerítettek.
Sarah végül úgy szökött el, hogy muszlim „férjével” aludtak, ám ő az éjszaka közepén ellopta telefonját és a pénzét, majd taxit hívott. A kocsival végül bátyja lakására ment, egy hónappal később pedig elköltözött – de a muszlim banda a kapcsolatainak köszönhetően rátalált, és folytatódtak a megerőszakolások és a verések.
Végül egy különösen kegyetlen verés után a szomszéd kihívta a rendőröket. A lányt kórházba kellett vinni, ahol elmondta, rabként tartják fogva. A muszlimok 30 000 font (átszámítva mintegy 11 millió forint) összeget ajánlottak fel a lánynak a hallgatásáért, de ő ezt nem fogadta el.
A verésektől annyira elkeseredett, hogy a végén már könyörgött a rendőrségnek, hogy védjék meg őt a pakisztániaktól, ám a borzalmak még ekkor sem értek véget: egy muszlim rendőr ugyanis fogta, és nemes egyszerűséggel kikapcsolta kihallgatásakor a diktafont, majd ezután megfenyegette a lányt. Sovány vigasz, hogy azóta ezt a muszlim rendőrt elítélték pedofília vádjával.
Sarah ügye jelenleg is tart, a brit rendőrség láthatóan nem is nagyon akarja megoldani. A lány jelenleg ismeretlen helyen lakik, ám az elrablója továbbra sem hagy nyugtot neki: a címét még nem tudta meg, de telefonszámát már igen.
Helló, fehér söpredék”
– mondta fenyegetően a lánynak legutóbbi hívásakor a pakisztáni, majd le is tette a telefont.
Forisek Ádám - www.888.hu

Megjegyzések