Rákay Phillip botrányt okozott a kijelentéseivel a baloldalon

 Bravó Phillip! Végre! Nagy szükség volt erre a hangra.

Fekete-Győr szerint Orbán kétmillió magyar miniszterelnöke

2018-ban a Fidesz-KDNP listája 2.608.086 szavazatot kapott. A Momentumé pedig 174.225-öt.

„A belvárosi zsúrmarxista – haladóéktól megszokott, a valóságot teljesen kizáró fércművében –arról értekezett, hogy Orbán Viktor politikai bosszút forral azon városok ellen, ahol nem fideszes a polgármester, ezzel végletesen megosztva az országot. Szerinte a miniszterelnök csak pózol abban a szerepben, hogy ő magát 15 millió magyar miniszterelnökének gondolja. Fegyőr arról ábrándozik, hogy már csupán egy Karácsonyt kell kibírnunk és 2022 után olyan vezetője lesz az országnak, aki valóban 15 millió magyar érdekeit képviseli. Eddig a bejegyzés.Kire gondolhatott vajon Fegyőr, a Kárpátok Marcus Aureliusa? Csak nem Dobrevre? Ugye mindannyian jól látjuk magunk előtt Klárát, aki az összmagyarság büszke képviselője...


 

Figyelj ide, Andriska! Te akkoriban a csattogó lepkét sem tologathattad még magad előtt, amikor Antall József miniszterelnök 1990-ben, a rendszerváltoztatás idején elmondta politikai krédójának talán legfontosabb, igen felemelő mondatát. Ez a hitvallás pedig 15 millió magyar lélekben való egyesítéséről szólt. Nem az a baj, hogy te akkor egyéves sem voltál – mert a fiatalság csupán egy állapot –, az a probléma, hogy a mai napig nem érted, mit is jelentett akkor, és jelent ma is sokunknak ez a mondat.

Mert ha szemernyit is értenél belőle, talán nem járnál menetrendszerűen a momentumos ügynökpajtikkal együtt a határon túlra, a magyar jelöltek ellen kampányolni. Ahogy momentumos lila segédfogalmad sincs arról sem, mit is jelent a mai határainkon kívül rekedt magyaroknak mindaz, amit Orbán Viktor és kormánya tett értük az elmúlt tíz esztendőben. És az egy dolog, hogy ezt nem érted, de még matekból is a politikai kisegítő iskolában bukdácsolsz. Szerinted Orbán csupán kétmillió magyar miniszterelnöke.

Nem tudom, mire alapozod ezt, de nézzük a legutóbbi, 2018-as országgyűlési választások hivatalos eredményét, ami – bármilyen közvélemény-kutatással ellentétben – vitathatatlan, egzakt adat. Kapaszkodj Bandi, jönnek a tények: 2018-ban a Fidesz-KDNP listája 2.608.086 szavazatot kapott. A Momentumé pedig 174.225-öt. Vagyis a mai kormánypártok majd’ tizenötször annyit, mint a te kis lila gittegyleted.”

www.mandiner.hu

 
 

 

 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése