Földi pillanat alatt rendet vágott

Ez az, csak ebből értenek!
A kioktatás 
Az Egyesült Államok felszólította Németországot, hogy küldjön katonákat Szíriába, amire a német politikusok, élükön Gerhard Schröder volt kancellárral, meglehetősen felháborodottan reagáltak, visszautasítva az arrogáns amerikai üzenetet.

 Így szól a minapi hír, amely, összevetve hasonló aktuális eseményekkel, kristálytisztán rávilágít az Európai Unión belül egyre gyakrabban előforduló élethelyzetre, a kettős mércére.
Ebből a gyakorlatból kiindulva a magukat fejlettebbeknek tartó nyugat-európai társadalmak rendszeresen kioktatják az unióhoz később csatlakozó, szerintük elmaradottabb keletieket. Teszik ezt azért, mert bár nem élték meg a szocializmus évtizedeit, ennek ellenére meggyőződéssel vallják, hogy ez az időszak teljesen elbutította a keleti blokkban élőket. Ettől függetlenül is évszázados tradíció, hogy a „Nyugat” mindig is lekezelte a kelet-európai országokat.
Emberöltőkön keresztül vindikálták maguknak a jogot, hogy ne csak kioktassanak, de a „rossz tanulókat” meg is leckéztessék a politikai nyomásgyakorlás eszközével. Így lettek a nyugati liberális fősodortól eltérő országok a lesajnált alsóbbrendű blokkból másként gondolkodó, renitens országok csoportjává, amelyekre azért bizonyos időszakokban és bizonyos célok érdekében folyamatosan szükség volt. Használták őket. A XX. századi háborúkban például nem szövetségesként, hanem csatlósokként tekintettek rájuk. A béke éveiben pedig főként piacok és alapanyag-termelők lehettek, ha bármiféle megbecsülést akartak elérni a nyugati világ vezetőinek szemében. A lenézettek pedig tűrtek, és még ilyen feltételek között is együttműködtek.

 ---
Letiltott CIKK! Olvassék el!
Gratulálunk! Mészáros Lőrinc nyomozócéget alapított 
Hoppá! Ehhez mit szólsz Feri?
---

Elviselték azt is, hogy a II. világháborút követően odalökjék őket mintegy „pufferterületként” a Szovjetunió befolyási övezetének. Gondolván, ha kitör a harmadik világégés, a hadszíntér lehetőleg Kelet-Közép-Európa legyen. Ekképpen definiálták a helyét Magyarországnak, de ide tartoztak a lengyelek, a baltikumi országok, a csehek és szlovákok, a románok és a teljes Balkán-félsziget is, kivéve Görögországot. Tényszerű, hogy a felsorolt országok politikai elitje – a dolog természetéből és az egypártrendszerből adódóan – baloldali volt. Ezen politikusok számára a „nagyok” által kimondott igazságok végrehajtása volt a feladat az önálló akarat teljes kiiktatása mellett.
Megszokták ezt az életformát, és így adták tovább utódaiknak mind a mai napig. Abból a kényelmes és szervilis alapállásból indulnak ki, hogy a nyugatiak jobban tudják, csak hallgatni kell rájuk, és megtenni, amit kérnek, leginkább, amit utasítanak. Azután jött egy majdnem rendszerváltás a kilencvenes évek elején, és megjelentek olyan politikai vezetők itt Keleten, akik nem hiszik, hogy saját döntéseikhez feltétlen a külföldet kellene segítségül hívni. És ez döbbenetet és haragot vált ki a balliberális világ gőgös értelmiségéből.
Legutóbb éppen tíz német kutatóintézet vezetői protestáltak nyílt levélben, mondván, hazánkban lábbal tiporják a demokráciát, és a politikai ostobaság már odáig terjedt, hogy kormányunk lerombolja a Magyar Tudományos Akadémiát. Mint sok más esetben, e tárgykörben sem érdekelték a konkrét tények a kritikát megfogalmazókat. Például hogy az MTA nem tűnik el, vagy azt, hogy a kutatási gyakorlat szervezését éppen nyugati modell szerint – eredményorientáltan – kívánják módosítani.
Szóval érkezett a modortalan fenyegetőzés és hisztériajáték. Mert ott Németországban mindent jobban tudnak, amihez kétség sem férhet, hisz mi – véleményük szerint – az értelem egy alacsonyabb szintjén állunk. Akkor viszont komoly antagonizmus áll fenn elmélet és gyakorlat között, mert a nyugati vállalatok, intézmények, kórházak, szolgáltatóegységek előszeretettel alkalmaznak Kelet-Közép-Európából érkező, egyetemet végzett és alaposan felkészített szakembereket.
És tegyük ehhez hozzá, hogy a magyar egyetemeken az adófizetők pénzéből folyik az értelmiség képzése. Amiből világosan következik, hogy felkészítésük nem terheli a nyugati országok költségvetését, viszont tudásuk jó néhány szakmában nemcsak eléri az ottani átlagot, hanem meg is haladja. Mert kétszínű és nagyon is álságos az a világkép, amit a „nagyok” képviselnek a „kicsik” irányába.
A nagy és kicsi jelző vonatkozhat egy ország méretére, költségvetési hátterére, katonai potenciáljára, de semmiképpen nem a szellemi képességére és felkészültségére. S ha így nézzük, izgatottan várjuk azt a levelet a nyugati értelmiség tollából, amely arról értekezik, hogy a befektetés nélkül kapott, felkészült munkaerőt milyen módon honorálják az anyaországoknak. A szabad munkaerő-áramlás elve elméletben jó dolog, a gyakorlatban azonban egyirányú út, ami a gazdagabb országok számára jelent operatív előnyt.
A vélemény szabad áramlása elé sem lehet falakat építeni. Amikor például tíz német vezető értelmiségi aláír egy számonkérő kiáltványt, bele kellene gondolniuk abba, hogy fordított helyzetben ők hogyan reagálnának, ha mondjuk Magyarországról bárki és bármiért kritizálná, esetleg számonkérné ezen urakat tetteikkel összefüggésben.
Nem is kétséges, hogy nekünk is éppen olyan rövid válasz érkezne, mint Washington irányába a szíriai német katonai részvételre. Szó szerint borítékolható lenne egy rövid, de felháborodott utasítás, valahogy így: senkinek semmi köze hozzá, hogy Németországban mit gondolnak vagy tesznek olyan ügyekben, amely német belügy, legyen az katonapolitikai kérdés vagy éppen tudományos stratégiával összefüggő.
Megjegyzést érdemel, hogy ezzel szemben a magyar kormány illetékesei részletes levélben magyarázták el a Magyar Tudományos Akadémiával kapcsolatos döntésüket és elképzelésük teljes hátterét.
A legszomorúbb az, hogy az úgynevezett szabad nyugati világ – miközben igazságokat osztogat – önmaga csapdájában vergődik, és még arra sem képes választ adni, hogy vajon miért nem tartja be saját alkotmányát és törvényeit, például a nemzetüket pusztító, parttalan bevándorlás kérdésében. Van egy olyan érzésünk, hogy ezt egyszer saját népük fogja számonkérni rajtuk, és nem levélben.
 Földi László
A szerző biztonságpolitikai szakértő
www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. Tiszta komoly infó, érdemes olvasmány.....

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó írás! Ezek az "urak" hamarosan tapasztalni fogják, hogy a kellemes komfortzónájuk, már csak látszat. A változás Európában megállíthatatlan.

    VálaszTörlés
  3. Ezek a nyugati urak majd rajonnek hogy valami rosszul sult el amikor bikacsokkel hajtjak oket a mecsetekbe imadkozni.

    VálaszTörlés
  4. Bezony!Ez már nem ugyanaz! Már nem ti mentek a gyarmatra egy kis ezért-azért! Balfácánok,a kutya is jó dolgában vész meg!

    VálaszTörlés
  5. Földi a realizmus csúcsa!!!!

    VálaszTörlés
  6. Tökéletes az írás csupán a nyugati társadalom még nem érett meg arra hogy értse is. De hamarosan fel fognak ébredni bár már eléggé elkéstek .

    VálaszTörlés
  7. NAGYON JÓ !Sok ilyen írás kellene !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok olyan olvasó kellene, aki rá tud cáfolni "Barnamedve" állítására.

      Törlés
  8. Nekem az nem tetszik amivel Erdogán fenyegetni Európát. "Vagy beveszitek Törökországot az EU-ba, vagy kinyitom a kapukat és elengedem Európa felé az itt lévő migránsokat". Mert az nekünk nem lesz jó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már szerintem mindegy. Miért is ne vennék be. Németország 1/4-e török vendégmunkás vagy kettős állampolgár vagy török származású. Most beengedték egy csomó szír vagy közéleti muszlimot. Még Afrikai jobb élet reményében jövő írástudatlan vagy aluliskolázott ki tudja kiket.
      Most már miért is tartanak Erdogántól?

      Törlés
  9. E levél fogadtatására,lenék kíváncsi,bár sejtem !
    Elkerülhetetlenül" hamarosan "jön az ébredés , ami ,nem igen fog tetszést kiváltani belőlük !

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok Földi Úrnak . Ha kapok engedélyt szivesen lefoditanám angolra…….

    VálaszTörlés
  11. Igen ,nagyon jó írás. Földi urat mindig érdemes olvasni, nézni, hallgatni. Csak érdekességként jegyzem meg, a 80-as években az akkori NDK-ban dolgozva, mi az ottani magyarok, és a munkaadó németek kölcsönösen lenéztük egymást. Ök minket az übermensch alapon, mi őket a helyzetük miatt, meg azért, mert nem kaphattak nyugati útlevelet.

    VálaszTörlés
  12. EGYÉRTELMŰ - KÖVETHETŐ ÍRÁS !

    VálaszTörlés
  13. A tőke a munkaerő stb. szabad vándorlása egyirányú út, konkrétan a nyugat gazdagodik és a keletiek szegényednek. A meglevő anomáliák kiküszöbölésére egy olyan rendszert kellene kitalálni és működtetni amely az erőfölényből eredő szegényedést megakadályozza, illetve a szegényebb országokat felhozza az átlag közelébe, a mai, a költségvetések 1,1-1,3 %-át megmozgató üveggyöngy politika nem alkalmas a szegényebbek felzárkóztatására. Lehetne valamit kezdeni az EU tagállamok kereskedelmi többleteinek újraosztásával is a felzárkóztatások érdekében. A gyorsabb felzárkóztatás egyben az EU versenyképességét is növelné.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm Földi Lászlónak a munkaerő szabad áramlására vonatkozó karakteres mondatait. Szinte beteggé tett az a gondolat, mit is kezdjünk az "elmaradt haszon" tényével! Az egyének boldogulása igen fontos dolog, ám nem írhatja felül a nemzet gazdagodását. Tessék csak számolni: A kicsábított szakemberek itt, ebben a hazában szerezték diplomájukat, itt szereztek piacon jól hasznosítható tudást és ezt követően, a jobb élet zászlaja alatt szépen száz aranypénzért eladják magukat. Még ezzel is megtudnék barátkozni, ha 1. az oktatás költségeit kamatostól lefizetnék az őket alkalmazok! 2. A hiányzó adóbevételek, járulék befizetések tényét "elmaradt haszon" címen, a jelképesnél magasabb összeggel járulnának hozzá az itthon maradottak jóval szerényebb boldogulásához. Mert ugyebár a választott új hazájukban adóznak, fizetik a járulékokat,, fogyasztanak úgy, hogy az ehhez szükséges tudásukat itt szerezték . Ezen feladatok nem is a munkavállalót terhelnék, hanem az őket alkalmazó munkaadókat! Ezen munkaadók komoly fejvadász hálózatot működtetnek, akik egyenként kimazsolázzák a tehetséges magyar szakembereket, és visszautasíthatatlan ajánlataikkal már a hétvégén saját állományban tudhatják a munkavállalót családostól! Nem tudom kiknek lehetne a feladata a külföldi munkaadókkal való egyeztetés, ( szakmai kamarák, minisztériumok...stb?) de talán érdemesnek tetszhet a probléma ilyen módon való megközelítése!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon egyetértek a gondolataival és a javaslataival.Elképesztő, hogy gazdag "nyugati" országok azért nem költenek felsőbb oktatásra, egyetemekre, mert az "sokba kerül" csökkenti a gdp-t. A szegény közép-keleteurópai országok értelmiségét levadásszák a saját költségeik megspórolása céljából. Itt tényleg lépni kéne!!!

      Törlés
    2. Tisztelt Göncöl András! Ön az egyetlen, aki véleményével -- amivel teljes mértékben egyetértek -- vállalja a nevét és arcát. Én is így szeretnék hozzászólni. megnézem, hogyan kell és módosítok.

      Törlés
    3. Mo-ról nézve a nyugatiak által preferált sziriai stb. bevándorlás nem logikus, pedig ha sikerült volna elfogadtatni a keletiekkel a KVÓTÁKAT akkor minden logikussá válna, mert mi történne? A relative szegény keletieknek a nyugatiakhoz hasonló ellátást kellene biztosítani a migróknak és a keletre áttelepítetteknek, azaz lakást, oktatást, zsebpénzt stb. az adófizetők pénzéből. Ennek a következménye a szegényedés lenne ami a fiatal, motivált, családos keletiek nyugatra vándorlását eredményezné. Ez a nyugatra -főleg No-ba- vándorlás a nyugati társadalmaknak egy hatalmas tőkeinjekció lenne, egy időre megoldaná a demográfiai és munkaerő problémáikat is, méghozzá INGYEN, gyakorlatilag semmilyen EU szabályt sem megszegve. ÜGYES!

      Törlés
  15. FÖLDI LACA 1 TÚLFIZETETT, BEPROGRAMOZOTT eNERvált KÖZÉPSZER az ún. "ORBÁN-CSICSKA" TIPIKUS "KATONÁS" PÉLDÁJA; - ama MEGTESTESÜLT SEMMIHEZ SEM ÉRTŐ, SEMMIREKELLŐ, LELKÉT ELADOTT SZELLEMI PROSTITUÁLT!!!...- aki ha valóban tökmagolajon élő szuperhős lenne és szakmájához hűen cselekedne...- akkor azt tenné, amit eddig soha: LECSUKATNÁ A BŰNÖSÖKET!!!
    FIDESZ-ROGÁN VÉR-ÁLDOZATA: HORVÁTH NANCY EMLÉKÉRE = SZÁJHŐS - PeLLeR ANNA & MaGYaR PáLoS TReND (HoZSo +aGiGaMiX)
    A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (...a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!...:( HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; - PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!
    Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

    Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy - amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk - egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!
    A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy - látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) - félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.

    A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.
    Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
    Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
    Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
    A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!...- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!

    A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.
    Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

    Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:
    http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

    Szerrel és tettel: Pálos Trend
    https://24.hu/kozelet/2020/02/01/vagyonnyilatkozat-2020-rogan-antal/?fbclid=IwAR15QOLCMENLFA61u3m7taCQ4plokcpC2NfNP7QVFp4nWfDotxBzcPqVs04
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA&t=5s
    https://studio.youtube.com/video/UJ9-l0OXatA/edit/basic
    https://www.hetek.hu/belfold/201505/egy_tragedia_utoelete_prostitucio_es_politika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól meg ülte a nyakadon cipelt víztornyot az őszödi terépcsecsön csúszó mászó Szemlőhegyi "Néró" bitcoin bányász keresztapa !

      Törlés
    2. Hát igen, lehet történeteket kitalálni, bárhonnan, bárki tollából előásni, ezért tart ott a ballibsi oldal, ahol tart, mert kreálja a hülyeségeit. De kreál mást is...millárdos lopásokat, lebukik, utána röhög a markába és továbblép...Bajnai és a libák...Simon Gábor-Welsz Tamás titokzatos halála....van is miért kreálni a hülyeségeket, csakhogy ezek tények! https://pestisracok.hu/ujabb-reszlet-a-welsz-ugyben-meggyanusitottak-a-vallalkozo-egykori-uzlettarsat/

      Törlés
  16. Földi úr remekül látja a helyzetet.Jómagam a saját börömön tapasztaltam meg,mivel 30 évig éltem németországban.

    VálaszTörlés
  17. Látom, beindult a szokásos ballibes remregeny-mantra!

    VálaszTörlés
  18. ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART!
    Ámen.

    VálaszTörlés
  19. Ajánlom Rogán Antalnak, hogy miután elolvasta, azonnal tegyen feljelentést a Pálos trend ellen! Ennyi vádakat, hazugságokat leírni már szabályosan bűn!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom Lalika, hogy nem "csak" a mondatértelmezésekkel állsz hadilábon...- hanem pofátlan módon még a született gyilkos és politikus-bűnöző pártját is fogod!!!...:OOO Szégyelld magad!!!...- Te fidesznyikes lelki-nyomoronc, hogy nem az áldozat Horváth Nancy lelki üdvéért imádkoztál!!!

      Törlés
  20. Nahát! Nem tudtam eddig, hogy van "szűletett gyilkos" !
    De, szűletett hűlye az biztosan van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rövid "ü"-vel...- Te Isten barma (még a hülye személyed is!); - ha már az élőfa is édes-kevés a kötözködéshez!...:DDD

      Törlés
  21. A Pálos Trend nem más mint a lenin tejen felnött neobolsevista csürhe!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...mintha a felcsúti Döbrögi (Olstein=Orsós=Orbán=Győri Gábor cion-bolsevik ügynök!) zsírmája lennél "személyesen" a boncasztalon, Ivánka!!!...:DDD

      Törlés
    2. Pálos Trend: ez egy magyar alapítású, a Tengri őszintén rokonítható, qzasi " Catholicos" szerzetesrendek. Ez nem gáz. De hogy szélsőjobbos, volt Jobbikos komák itt gyalázzák a Kormányt, a PM-et, a KDNP-t, egy titkosszolgálati szakértőt, az MAGYARSÁG-ELLENES SÖPREDÉK DUMÁJA!!!!

      Törlés
    3. Ez nem állapot, amit írtam s elküldtem, közben az általam tiltott PREDIKTÍV SZÖVEGSZERKESZTŐ ÁTÍRJA ÉRTELNETLEN ZAGYVASÁGGÁ !!!

      Törlés
    4. ...- ne feledd zagyva "kiskomám", hogy mindig a magyartalanoknak kellett magyarázni és, hogy rögvest ki is vegyem mosdatlan szádból a szavaid...- ez a valódi: "MAGYARSÁG-ELLENES SÖPREDÉK DUMÁJA!!!!"

      Törlés
  22. Aki ezeket a kifejezéseket használja gonoszsága, tehetetlensége, hazugsága takargatása miatt teszi,
    ott azonnal"kilátszik a lóláb!Ezt a pallos Tojástrendet is azért fizetik ,hogy ártson a nemzeti kormánynak bizonyíthatatlan kitalációival,legyen még egy gyülöletet keltő alakulat, a moslék koalíció mellett,de nem tudnák Földi Lászlót cáfolni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikike, Te álszent Fidesznyikes! Ha Te is azon a csatornán közlekedsz ezek után is, mint Szájer tesód és elvtársad?!...- akkor nagyon nem nagy nyilvánosság előtt kéne szájat kreálni a "füledből"!...- mert a felcsúti gyülevészének szinonimája immár végleg az álszent lett "földiestől" + mindenestül, oktondi!...:O

      Törlés
  23. Ha olyan magyarnak és nemzetinek tartod magad Pálos Trend.akkor légyszives nyiltan szint vallani hogy bal vagy esetleg más nézeteket képviselsz,és mellébeszélés nélkül nyilatkozz a következökröl:akarod e hogy országunk befogadjon bevándorlókat,szeretnél e európai egyes-
    sült államokat,és nem utolsó sorban kit tartanál alkalmasnak miniszterelnöknek! Remélem az
    orbánfóbia nem akadályoz meg a válaszban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvasd ki publicisztikáim sorai közül és hallgasd ki a dalainkból, hogy ne csak a sült-galambot várd nap, mint nap!!!...- és kezdjél el ISIS-ben gondolKÓDni, hogy felébredjél!
      Orbán ügynök helyett meg fedezd fel Te is magadnak az olyan nemzetvezető jellemóriásokat, mint Pap Gábor, Kassai Lajos, akik szívvel, lélekkel szolgálják Isten adta népünket!...- nem pedig deviáns, drogos NEResztény álszentekkel, fajidegen uzsorásokkal rabolják ki édes hazánkat!!!

      Törlés
  24. Csak mismásoltál, de érdemben nem válaszoltál Cséka Iván kérdésére. Én mindössze annyit kérdeznék tőled, ki vagy te?

    VálaszTörlés
  25. Pálos Trend ! Meséld el hogy Demszkyd és Gyurcsányod alatt hová lopattatok el a balliberálisaitokkal 4-es metró milliárdjaiból 167milliárd forintot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt magadtól kérdezd...- hisz 1990-ben te szavaztál az SZDSZ-re, oktondi!!!

      Törlés
  26. Pálos Trend lehet hogy te sőt biztos ,a te fajtádnak kellenek a gazdasági migránsaitok ,még most is hányingerem van az szdsz-eseidtől. Te se vagy különb tőlük. 2010-ig tönkre is csináltátok tettétek az országot ,többek között elloptátok ti ballibek a 4-es metró 167milliárd forintját , mszp-s Göncz Kingátoknál keres az eu-s lopásaitokat vizsgáló szervezet 12milliárdot....... .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne játszd magad fidesznyik, mert a 4-es metró projektjébe még a gazdád is kitörheti a nyakát!

      Törlés
  27. Pálos Trend Sajnos te sem vagy különb a zsidózó fasisztoid jobbikosaidtól és velük összeállt még az EU-t is átverő meglopató hazug kommunista korrupt ivadék Gyurcsányodéktól ,hát igen te a kettő szélsőség elegyük vagy. - Én egész életemben csak egy ideig mdf-es voltam oda rendesen fizettem a tagdíjat ,amikor Antal Miniszterelnök Úr meghalt onnan is kiléptem ,te férgese vagy a demokráciának . Na az ilyeneknek szoktam kívánni hogy a te életedet qurasd el a Gyurcsányodékkal ,és ebben segítsék őket a lusta képzetlen szélsőséges analfabéta gazdasági migránsaitok. ÁMEN.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jut eszembe...- hogy tisztában legyél a magyarországi zsidókkal kapcsolatosan is...- és nem csak szemellenzőben, amolyan cionlakájosan...szíjjártósorbánosan!
      https://www.youtube.com/watch?v=TeMw4XRKtlY

      Törlés
  28. Antalnál és a meghunyászkodó MDF-nél még az SZDSZ -MSZP sátánkoalíció sem tudott nagyobb kárt és országvesztést elkövetni!!!
    Neked látnok géniuszunk Csurka István 1992-es dolgozata után már úgy kellett volna kitörnöd a mocskos hazaárulók bűvköréből, mint ahogyan azt akkor és ott az igazi patrióták meg is tették!!!
    Az a kínos, hogy belealudtál a langyos vízbe és most itt próbálod mosdatni a kollaboránsokat...- miközben éppen te és Kónya Imre baráti köre volt a férgese.
    Szégyen és gyalázat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félrebeszélsz mert halála előtt Antalhoz az ellenzékiek közül csak Orbán Viktor ment el és részben ez okozza a te elvtársaid fasiszta jobbikosaid és kommunista Gyurcsányodék alulmaradásukat. Hosszú időn át elbeszélgettek.

      Törlés
    2. .... és te hazudozó vagy mert soha nem voltam és nem is vagyok mint előtte így utána pártnak tagja ,mint ha ismernél kevered ide a szaodat.

      Törlés
  29. Antallhoz!!!...- Két "L"-el "véleményem", hogy 1-koron "+" is érkezhess majd...- és ne csupán útnak eredj s takarodj!!!

    VálaszTörlés
  30. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  31. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése