Von der Leyen mindenkit megdöbbentett!

Magyarország is készülhet... Hoppá!
Rendkívüli ülést tartanak pénteken az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei Fehéroroszország, Libanon és Törökország kapcsán. 
 További szankciók meghozatalára van szükség azokkal szemben, akik megsértették a demokratikus értékeket vagy visszaéltek az emberi jogokkal Fehéroroszországban
– jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, az uniós külügyminiszterek rendkívüli tanácskozását megelőzően pénteken.

Von der Leyen Twitter-üzenetben reményét fejezte ki, hogy az Európai Unió tagországainak péntek délután, videókonferencia keretében tanácskozó külügyminiszterei vitájuk során kinyilvánítják a fehérorosz nép alapvető szabadságokhoz és demokráciához fűződő jogainak uniós támogatását.
Rendkívüli ülést tartanak pénteken az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei a hétvégi fehéroroszországi elnökválasztás nyomán kialakult állapotokkal, a libanoni robbanást követő fejleményekkel, a Földközi-tenger keleti medencéjében zajló török szénhidrogén-kutatásokkal, valamint a venezuelai helyezettel kapcsolatban.
 ---
A FACEBOOK TILTÁS ELLENÉRE ELOLVASHATJA EZT A CIKKET!
A Momentum Stockholm-szindrómája 
Mutatjuk a Lenin-fiúk igazi arcát. Döbbenetes!
---
Információk szerint a miniszterek újabb szankciók kiterjesztéséről tárgyalhatnak a Fehéroroszországban vasárnap tartott elnökválasztást követő megmozdulások résztvevőivel szembeni erőszak alkalmazásáért, az indokolatlan letartóztatásokért, valamint a választási eredmények vélt hamisításáért felelős személyek ellen.
Noha a videokonferencia nem tesz lehetővé szankciós határozatok meghozatalát, diplomáciai források szerint előkészíthetik őket, felgyorsítva a konkrét intézkedések elfogadásának folyamatát.
www.888.hu

Megjegyzések

  1. Nem értem, milyen jogon avatkozik bele Fehéroroszország belügyeibe az EU ?Ott van nekik a nagytestvèr Putin úr, aki a szövetségesük is ha nem tévedek

    Az EU annyi problémával küzd, talán inkább azzal kellene foglalkozni, mindenki söpörjon a saját háza előtt , mert mindenütt van mit takarítani !

    Nehogy már ebből is egy újabb háború legyen, ne akarjanak már mindenkit megreformálni, ne akarják rájuk kènyszeríteni a saját elképzelésüket a demokràcióról, mert annak rossz vége lesz !

    VálaszTörlés
  2. Ugye-ugye! Az EU nem egy gazdasági közösség...

    VálaszTörlés
  3. Az EU erőfitogtatása (ami nincs) teljes mértékben nevetséges. A saját problémáit nem tudja megoldani (pl. koronavírus járvány), de szívesen avatkozik mások konfliktusaiba és néha maga csinálja azt (pl. migráció)! Hazug emberek ülnek olyan hatalmi pozícióban amit valakik kézzel vezérelnek. Jelenleg éppen egy hatalmas adósságot sikerült lenyomni az EU torkán! Az EP meg egyenesen maga a probléma része, nem pedig a működés elősegítője. És nem Fehéroroszország itt sem a lényeg, hanem Oroszország provokálása. A válasz nem fog elmaradni, és Nyugat-Európa alkonya tovább folytatódik! Politikai szempontok alapján vezetni egy gazdasági közösséget, maga az öngyilkosság.

    VálaszTörlés
  4. Ime a soros csicska , vízfejű bürokrata brüsszeli hidra !
    Ezért alapíttoták az EU. -t ? Nem a politika volt a meghatározó , hanem a gazdasági össze fogás ,segítség !

    VálaszTörlés
  5. Óvatosan ursuval , csak a "juncker " isiász különbözteti meg junckertől !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése